GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

Από τον  Βασίλη Τσούγκαρη. Πολλοί νόμιζαν πως τα παράτησα επειδή έχω καιρό να γράψω, αλλά προς μεγάλη τους απογοήτευση, δεν είμαι από εκε...

Από τον Βασίλη Τσούγκαρη.

Πολλοί νόμιζαν πως τα παράτησα επειδή έχω καιρό να γράψω, αλλά προς μεγάλη τους απογοήτευση, δεν είμαι από εκείνους που παρατούν έναν αγώνα, και μάλιστα όταν αυτός δίνεται για τον συνάνθρωπο.

Το θέμα μας ΚΑΙ σήμερα, έχει να κάνει με τι άλλο;

Με την ΥΓΕΙΑ, την ΑΝΑΠΗΡΙΑ, τα ΚΕΠΑ, τους ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, και ένα «κράτος», που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι (ούτε από εκείνο φίλε μου Νικολάκη που έχει απ’ έξω το κόκκινο λαμπάκι, γιατί εκείνο έχει κάποια «τάξη», ενώ το χάος αυτό δεν θα αποκτήσει ποτέ), που κάνει κάθε τι, για να ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις.

Φαίνεται, πως η κυβέρνηση βρίσκεται ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από τον όποιο ΕΛΕΓΧΟ των υπηρεσιών υγείας, πολύ μακριά από κάθε έλεγχο των όποιων γραφιαδων και διευθυντών της. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ, η αν ξέρει, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

ΤΕΛΟΣ φίλοι μου η όποια «περίοδος χάριτος» που δώσαμε στη Νέα Κυβέρνηση της χώρας. ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ….

Έτσι κύριοι «αρμόδιοι»…..

Πάρτε ένα ακόμα παράδειγμα του ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ……

Γράφει άτομο με βαριά αναπηρία σε forum….

«Έχω πάρει απόφαση ΚΕΠΑ με ΠΑ 90% εφ΄ όρου ζωής. Παρ΄ όλα αυτά ειδικά για το εξωιδρυματικό αλλά και για το επίδομα κίνησης με βάζουν να ξαναπεράσω ΚΕΠΑ το 2018. Αφού έχω πάρει χαρακτηρισμό ΠΑ εφ΄ όρου ζωής, γιατί να ξαναπεράσω ΚΕΠΑ το 2018;

Τι θα μου πουν τότε; "Στη σκάσαμε μεγάλε.

Σου πέρνουμε πίσω το εφ΄ όρου ζωής ποσοστό του 90% που σου δώσαμε τη προηγούμενη φορά και στο κάνουμε 66% μη μας παίρνεις και επιδόματα. Τι να σου κάνουμε, ας πρόσεχες!"
Πείτε βρε παιδιά καμιά ιδέα τι να κάνω για να τους πείσω ότι αυτό που μου ζητάνε είναι παράλογο και αντιφατικό με την ίδια τους την απόφαση.»

Πως σας φάνηκε φίλοι μου;

Μέσα σε δέκα γραμμές, ακόμα ένα παράδειγμα ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ, μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ του «κράτους πρόνοιας». Βέβαια, να υπενθυμίσω πως γενικά το «εφ όρου ζωής», ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ η αν σε κάποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται είναι καθαρά θέμα τύχης… Άλλωστε δημοσίευσα στο παρελθόν τέτοιες καταγγελίες από αναπήρους, όπως και παραδείγματα «ΘΑΥΜΑΤΩΝ» που γίνονται στα ΚΕΠΑ.

Κατά τα άλλα, οι κυβερνήσεις της χώρας, και οι «αρμόδιοι» αυτών, «νομοθετούσαν» και «νομοθετούν» για να σταματήσει η ταλαιπωρία των ατόμων με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις, να αποκατασταθούν όλες οι ΑΔΙΚΙΕΣ που γινόταν, και μετά Ξύπνησαν και άλλαξαν πλευρό.

Άλλαξαν πλευρό, και συνέχισαν τα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ τους σε βάρος όλων εκείνων που είχαν την ατυχία να πάσχουν από κάτι που είτε τους καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, είτε τους καταδίκασε να έχουν μόνιμα προβλήματα υγείας και να έχουν γίνει τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ των φαρμακοβιομηχανιών. Οι άνθρωποι αυτοί είναι τα εύκολα θύματα, είναι στην πρώτη γραμμή για ΕΞΟΝΤΩΣΗ γιατί είναι βάρος για την κοινωνία. Δεν το λέω εγώ αυτό, αλλά ΟΛΕΣ οι μέχρι τώρα κυβερνητικές – πολιτικές τακτικές. Και μη ξεχνάμε, πως δεν είναι λίγοι εκείνοι που ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ και θησαυρίζουν στις πλάτες των χρόνια πασχόντων, στις πλάτες ΟΛΟΥ του κοσμάκη που έχει προβλήματα υγείας. Μπορεί κανείς να το διαψεύσει αυτό; Και βλέπουμε λοιπόν το πιο πάνω παράδειγμα κοροϊδίας, και βλέπουμε πως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για την ταλαιπωρία και την τύχη των ανθρώπων αυτών. Απεναντίας, το διασκεδάζουν θα έλεγα, και είναι εύκολο γι αυτούς κάτι τέτοιο, γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν είναι καρφωμένος σε αναπηρικό καρότσι, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σέρνει τα πόδια του για να κάνει ένα βήμα, ΚΑΝΕΝΑΣ τους δεν έχει φρικτούς πόνους από κάποια πάθηση, μόνιμα μουδιασμένα άκρα και πολλά άλλα καθημερινά συμπτώματα, ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς ΟΛΟΥΣ, διευθυντές, γραφιάδες, πολιτικούς δεν παίρνει καθημερινά ένα φτυάρι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ φάρμακα για κάποια πάθηση.

ΑΙΣΧΟΣ. Θα έπρεπε να ντρέπεστε, αλλά ποιος την έχασε τη ντροπή για να τη βρείτε εσείς;

tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση