GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσουχτερά πρόστιμα σε ανθοπώλες που δεν έκοβαν αποδείξεις

Τσουχτερά πρόστιμα σε ανθοπώλες που δεν έκοβαν αποδείξεις στα Ψηλαλώνια στην Πάτρα, όπου έχουν στήσει τους πάγκους τους στο πλαίσιο του εο...

Τσουχτερά πρόστιμα σε ανθοπώλες που δεν έκοβαν αποδείξεις
Τσουχτερά πρόστιμα σε ανθοπώλες που δεν έκοβαν αποδείξεις στα Ψηλαλώνια στην Πάτρα, όπου έχουν στήσει τους πάγκους τους στο πλαίσιο του εορτασμού της Πρωτομαγιάς, έκοψαν το απόγευμα εφοριακοί που πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική εξόρμηση στην πλατεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εφοριακοί πραγματοποίησε ελέγχους και, όπου διαπίστωναν ότι οι έμποροι δεν έδιναν στους πελάτες του απόδειξη, τους επέβαλε το προβλεπόμενο πρόστιμο.
Ανθοπώλης που, όπως υποστήριξαν οι «Ράμπο» της εφορίας, δεν έκοψε τρεις αποδείξεις έφαγε πρόστιμο 600 ευρώ, ενώ ένας άλλος που δεν έκοψε μια απόδειξη τιμωρήθηκε με 200 ευρώ πρόστιμο. Οι αντιδράσεις πάντως των εμπόρων ήταν έντονες υποστηρίζοντας ότι άδικα έπεσαν τα πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση