GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα πέρασε στην Διαστημική εποχη!

Κανένας σας δεν έχει παρατήρηση ότι κατά την διάρκειά της νύχτας στον αττικό ουρανό δίπλα  στην Ακρόπολη στο Aστεροσκοπείο Αθηνών λειτ...

Κανένας σας δεν έχει παρατήρηση ότι κατά την διάρκειά της νύχτας στον αττικό ουρανό δίπλα  στην Ακρόπολη στο Aστεροσκοπείο Αθηνών λειτουργεί ένα από τα πιο ισχυρά Laser μέτρησης σωματίδιον που υπάρχουν σε ολόκληρο τον πλανήτη .
 Το ισχυρό αυτό λέιζερ είναι κατηγόριας 4 και δεν αγοραστικέ το μηχάνημα άλλα αγοράστηκαν κομμάτια του μηχανήματος από την Γερμανία και άλλες χώρες και συναρμολογήθηκαν εδώ στην Ελλάδα από Γερμανό ειδικό σε συνεργασία με Έλληνες επιστήμονες .
 Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών είναι ένα από τα σπουδαιότερα Αστεροσκοπεία του κόσμου και έχει να επίδειξη σημαντικές ανακαλύψεις .
 Επίσης στο Αστεροσκοπείο Αθηνών δημιουργήθηκε ο πιο πληρέστερος χάρτης της σελήνης που κατασκευαστικέ από άνθρωπο με περισσότερες από 32 χιλιάδες λεπτομέρειες και είναι ίσος το μοναδικό αντίγραφο που διασώζεται .
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site  του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
http://www.noa.gr/index.php?lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση