GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισόβια στους τρεις με τις μαγκούρες για δολοφονία

Ισόβια επιδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στους τρεις κατηγορουμένους, για τη δολοφονία με μαγκούρες του 51χρονου Κωνσταντί...

Ισόβια στους τρεις με τις μαγκούρες για δολοφονία

Ισόβια επιδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στους τρεις κατηγορουμένους, για τη δολοφονία με μαγκούρες του 51χρονου Κωνσταντίνου Προβιδάκη, τον περασμένο Μάρτιο, στο χωριό Αντισκάρι του Ηρακλείου. Οι τρεις άνδρες χτύπησαν το θύμα μέχρι θανάτου όταν τους ζήτησε να κάνουν στην άκρη προκειμένου να περάσει με το αυτοκίνητό του.

Η απόφαση του δικαστηρίου για τους τρεις, που κάθισαν στο εδώλιο για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, ανακοινώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα και για τα δύο αδέρφια, ηλικίας 34 και 25 χρόνων, ήταν ομόφωνη ενώ για τον 27χρονο φίλο τους, η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία.

Το Μικτό Ορκωτό δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό για τους κατηγορουμένους και τους καταδίκασε σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Έτσι, εκτός της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε στα δύο αδέλφια για πλημμεληματικές πράξεις ποινές φυλάκισης 26 και 12 μηνών αντίστοιχα, ενώ στον τρίτο επέβαλε επιπλέον 36 μήνες φυλάκισης.

Νωρίτερα, κατά την αγόρευσή της η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει να κηρυχθούν ένοχοι και οι τρεις κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για όλες τις πλημμεληματικές πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση