GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικίνδυνες μετακινήσεις γιατρών σε Νοσοκομεία!

Από τη  Σμαράγδα Κοκόρη.  Πολλοί  γιατροί   μέχρι σήμερα παρείχαν τις υπηρεσίες του στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας   και στα μέχρι τώρα...

Από τη Σμαράγδα Κοκόρη. 
Πολλοί  γιατροί   μέχρι σήμερα παρείχαν τις υπηρεσίες του στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας   και στα μέχρι τώρα ιατρεία του ΙΚΑ ήταν δηλαδή  γιατροί Γενικής Ιατρικής.
   Οι Υγειονομικές όμως  Περιφέρειες προκειμένου να ενισχύσουν και να καλύψουν τις ανάγκες των   Νοσοκομείων , μιας και ο κόσμος λόγω της κρίσης έχει μεταφερθεί στα  νοσοκομεία ,   μετακινεί γιατρούς  Γενικής Ιατρικής στα Νοσοκομεία.
   Δυστυχώς όμως οι γιατροί αυτοί δεν έχουν λάβει ειδική εκπαίδευση, γιατί άλλο ήταν το έργο τους  για να παρέχουν τις  απαραίτητες υπηρεσίες τους σε Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και εξειδεικευμένων τμημάτων που υπάρχουν στα Νοσοκομεία.
   Από εκεί και πέρα φαντάζεστε το κίνδυνο   που εγκυμονούν   οι βιαστικές αυτές αποφάσεις για την υγεία των ταλαιπωρημένων Ελλήνων..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση