GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Αριστοτέλειο ανοίγει λογαριασμό στην ΤτΕ αλλά... δεν έχει λεφτά!

Να "ανοίξει" το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), χωρίς ωστόσο να υπά...

Το Αριστοτέλειο ανοίγει λογαριασμό στην ΤτΕ αλλά... δεν έχει λεφτά!
Να "ανοίξει" το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), χωρίς ωστόσο να υπάρχει προς το παρόν η δυνατότητα να γίνει κάποια κατάθεση σε αυτόν, αποφάσισε η Σύγκλητος του Ιδρύματος, στη σημερινή της συνεδρίαση, στην οποία συζητήθηκε η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, σχετικά με κατεπείγουσα ρύθμιση για τη μεταφορά ταμειακών διαθεσίμων.

"Θα ανοίξουμε λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδος, δεν μπορεί, όμως, να γίνει αυτή τη στιγμή κάποια κατάθεση, γιατί δε μας έχουν δοθεί χρήματα και τα πολύ λίγα που υπάρχουν επαρκούν για να βγάλουμε τις υποχρεώσεις του μήνα", δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής Θεόδωρος Λαόπουλος.

Στην ίδια συνεδρίαση συζητήθηκαν και οι προωθούμενες αλλαγές μέσω του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο: "Ρυθμίσεις άμεσων μέτρων για την εύρυθμη λειτουργία των βαθμίδων της εκπαίδευσης και της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης". Τα μέλη της Συγκλήτου συμφώνησαν στο αίτημα προς το υπουργείο "όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο να δοθεί επαρκής χρόνος για διαβούλευση".

Η σημερινή συνεδρίαση της Συγκλήτου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου 2015, αλλά είχε αναβληθεί λόγω κατάληψης του Κτιρίου Διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση