GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τον Ολυμπιακό...

Πολύ σημαντικό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ε...


Πολύ σημαντικό αναμένεται το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έτοιμος να παραιτηθεί από την προεδρία της ΠΑΕ, μετά τον τελικό του Κυπέλλου με την Ξάνθη.
Το σχετικό ρεπορτάζ παρουσίασε ο Κώστας Καίσαρης στο  Goal και παρά τις διαψεύσεις από ανθρώπους των Πειραιωτών, φαίνεται πως δεν απέχει από την πραγματικότητα και μάλλον αυτή θα είναι η εξέλιξη στο τέλος της σεζόν.
Ο Μαρινάκης θέλει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, να προλάβει τον ειδικό ανακριτή και πριν του επιβληθεί η απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου, προκειμένου να μην έχει άμεση σχέση με τον σύλλογο, χωρίς αυτό να σημαίνει φυσικά ότι δε θα κάνει κουμάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση