GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπακογιάννη: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ

“Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η ΝΔ να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δ...

Μπακογιάννη: Θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ
“Θα ήταν τουλάχιστον οξύμωρο η ΝΔ να ταυτιστεί με τις φωνές εκείνες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες θέλουν τη ρήξη και την επιστροφή στη δραχμή” δηλώνει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στη στάση που πρέπει να τηρήσει η Νέα Δημοκρατία στην ψηφοφορία στη Βουλή για τη συμφωνία, αν και σημειώνει ότι θα πρέπει πριν ψηφίσει “να δει κανείς το περιεχόμενο”.

Η κ. Μπακογιάννη δεν παίρνει θέση για το αν πρέπει θα γίνει ψηφοφορία στην ΚΟ της ΝΔ, αλλά δηλώνει πως πρέπει να γίνει αναλυτική και ουσιαστική συζήτηση και συμπληρώνει πως “δεν αντέχει η ΝΔ ακόμη μία αλλαγή στάσης, η οποία θα δημιουργήσει απόλυτη σύγχυση στο εκλογικό σώμα που μας έχει εμπιστευθεί”.

Στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ για στελέχη που κάνουν δωράκια στον ΣΥΡΙΖΑ, απαντά ότι “δεν με αφορά η δήλωση αυτή γιατί δεν έχω κάνει απολύτως κανένα δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ... Αλλού πρέπει να αναζητήσει ο κ. Σαμαράς τα αίτια για τα οποία σήμερα η ΝΔ βρίσκεται δημοσκοπικά στο 15%”.

Επίσης, επαναφέρει το σύνθημα “ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε” για τη ΝΔ, σημειώνοντας πως “χρειάζεται να αναγεννήσουμε την παράταξη, και να δημιουργήσουμε μία παράταξη η οποία μπορεί να εμπνεύσει τους Έλληνες”, και υποστηρίζει πως ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ πρέπει να εκλεγεί υποχρεωτικά από τη βάση, ενώ στην ερώτηση εάν θα είναι υποψήφια η ίδια για την αρχηγία απαντά πως “σε κάθε περίπτωση θα είμαι στην πρώτη γραμμή για την αναγέννηση της ΝΔ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση