GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ρούντι Ρινάλντι του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει "μνημονιακή εμβάθυνση"

Την πλήρη διαφωνία του με την τακτική της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις εξέφρασε ο Ρούντι Ρινάλντι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ...

Ο Ρούντι Ρινάλντι του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει
Την πλήρη διαφωνία του με την τακτική της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις εξέφρασε ο Ρούντι Ρινάλντι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και επικεφαλής της ΚΟΕ , μιλώντας  στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Ρινάλντι είπε ότι συντελείται «μια μνημονιακή εμβάθυνση» και πρόσθεσε ότι η νέα συμφωνία θα παρουσιαστεί περίπου ως επιτυχία, αλλά θα έχει αυξήσεις του ΦΠΑ, ιδιωτικοποιήσεις, διατήρηση του ΕΝΦΙΑ, κανένα αφορολόγητο 12000, παράδοση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων κλπ.
Ο κ. Ρινάλντι εκτίμησε ότι "με την ασκούμενη πολιτική θα έρθουμε σε σύγκρουση με μια πλατιά κοινωνική βάση και όχι μόνο ή αποκλειστικά με τις ολιγαρχικές ελίτ".
Υπάρχουν, είπε ο κ. Ρινάλντι και άλλα ζητήματα της ασκούμενης πολιτικής όπως η ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών για τα 25 χρόνια ελληνοισραηλινών σχέσεων, η δήλωση του υπουργού άμυνας για νέα αμερικάνικη βάση στην Κάρπαθο και διερωτήθηκε αν αυτά είναι εκτός κυβερνητικού συντονισμού.
Επίσης, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι «Θα λογοδοτήσουμε στην ιστορία αν το μόνο δυνατό να γίνει στην Ελλάδα ήταν η εκλογή του Προκόπη Παυλόπουλου και η συμφωνία της 20 Φλεβάρη» και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση επιδεικνύει ατολμία και μεγάλη έλλειψη ιδεών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση