GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν πήγε ο Μιχαλολιάκος στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Απόντες είναι και κατά την τρίτη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι περισσότεροι ...

Δεν πήγε ο Μιχαλολιάκος στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Απόντες είναι και κατά την τρίτη συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που εκδικάζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής οι περισσότεροι βουλευτές όπως και ο επικεφαλής του κόμματος Νίκος Μιχαλολιακος.

Στο δικαστήριο έχουν προσέλθει μόνο οι Μ. Αρβανίτης, Π.Ζησιμοπουλος, Στ.Μπουκουρας, και Δ.Κουκούτσης.

Η οικογένεια Φυσσά δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του Γιώργου Ρουπακιά και 18 ακόμη ατόμων για την ανθρωποκτονία του γιου τους Παύλου.

Πρόκειται για μέλη του πυρήνα της Νίκαιας τα οποία συμμετείχαν στην συμπλοκή στο Κερατσίνι. Η οικογένεια Δήλωσε επίσης παράσταση πολιτικής αγωγής και σε βάρος 18 νυν και πρώην βουλευτών της ΧΑ , για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματική οργάνωσης. Όπως είπε ο Συνήγορος της οικογένειας οι βουλευτές γνώριζαν και έδιναν εντολές ενώ από την δράση της οργάνωσης ο πατέρας Παναγιώτης Φυσσάς υπέστη ψυχική οδύνη.

Δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής υποβάλουν αυτή την ώρα και τα υπόλοιπα θύματα εγκληματικών πράξεων της Οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση