GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέοι κεραυνοί Μιχελογιαννάκη: «Νέα μέτρα αποτελούν άτιμο συμβιβασμό!»

Ξεκάθαρος με το τι μέλει γενέσθαι ήταν σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση...

Ξεκάθαρος με το τι μέλει γενέσθαι ήταν σε συνέντευξη του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Αναφερόμενος στην διαπραγμάτευση και τα τεκταινόμενα γύρο από αυτήν, τόνισε, «Δυστυχώς, εκβιάζουν και στραγγαλίζουν τον ελληνικό λαό, δεν δρουν ως έτεροι, αλλά ως ωμοί εκβιαστές. Ο ελληνικός λαός καταψήφισε το email Χαρδούβελη, ψήφισε ρήξη με τα μνημόνια και με την λιτότητα. Είναι ξεκάθαρο ότι ελληνικός λαός δεν αντέχει νέα μετρα».
«Ο ΕΝΦΙΑ, το αφορολόγητο των 12.000 ευρώ, η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, οι 16 ρήτρες που αποτελειώνουν τις συντάξεις, οι ομαδικές απολύσεις και το λοκ άουτ, αποτελούν έναν άτιμο συμβιβασμό. Για αυτό το λόγο και ζήτησα σύγκλιση Κοινοβουλευτικής Ομάδα και Κεντρικής Επιτροπής, και βεβαίως αν απαιτηθεί Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης, ώστε να μην αλλοιωθεί η αριστερά. Έπειτα να γίνει δημοψήφισμα, το οποίο θα είναι συγκεκριμένο, θέλουμε ένα νέο μνημόνιο 30 και πλέον δις ή όχι. Το κόμμα συμμέτοχο με το λαό θα πάρει αποφάσεις. Για να καταλάβουμε όλοι, ακόμα και αν πάρουμε το ευχάριστο σενάριο και πληρώσουμε αυτό τον μήνα και τον Ιούλιο, τα 26 δις ευρώ έως το τέλος του 2016 δεν βρίσκονται απαιτούνται μέτρα που ο ελληνικός λαός δεν τα αντέχει. Πρέπει να γίνει μια διαγραφή του χρέους όπως έγινε για την Γερμανία το 1953, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα» ανέφερε στην συνέχεια ο βουλευτής.
Οσον αφορά το νομοσχέδιο που ψηφίζεται σήμερα, ο βουλευτής εξέφρασε την άποψη ότι η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός έχουν περιθώριο έως την ώρα της ψήφισης, να εξετάσουν ξανά ορισμένα θέματα. «Οι επιτυχόντες του ΑΣΕΠ ’98 δεν έχουν άλλα περιθώρια, το σημαντικό πρόγραμμα ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ απαιτεί τελική λύση και όχι να είναι συνεχώς σε ομηρία, οι σχολικοί φύλακες πρέπει να επιστρέψουν στην δουλειά τους και όχι να γίνουν βοηθοί θαλάμου στα νοσοκομεία, τα προβλήματα που προκύπτουν με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τον ΟΣΕ και την ΣΤΑΣΥ είναι και αυτά συγκεκριμένα και απαιτούν λύση. Υπάρχει ο χρόνος έως την ψηφοφορία να συζητηθούν και να δοθούν λύση και κάνω έκλυση για αυτό» τόνισε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση