GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα από Βεζένκοφ!

Είναι μεγάλο ταλέντο, έχει κάνει σούπερ χρονιά με τον Άρη και δικαίως αποτελεί το πιο «καυτό» μεταγραφικό όνομα της ελληνικής αγοράς.  ...

Βόμβα από Βεζένκοφ!
Είναι μεγάλο ταλέντο, έχει κάνει σούπερ χρονιά με τον Άρη και δικαίως αποτελεί το πιο «καυτό» μεταγραφικό όνομα της ελληνικής αγοράς.
 
Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ, η περίπτωση του οποίου απασχολεί πολλές ομάδες και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν εδώ και πολύ καιρό. Έχει γραφτεί για ενδιαφέρον από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από τον Παναθηναϊκό (το οποίο, πάντως, έχει διαψευστεί από τους Πράσινους), από την Ευρώπη, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για έντονο "φλερτ" της Μπαρτσελόνα, αλλά και από το ΝΒΑ.
 
Ωστόσο, κανένας από τους παραπάνω δεν αναμένεται να είναι ο άμεσος προορισμός του νεαρού άσου, όπως τουλάχιστον προκύπτει από δηλώσεις του παίκτη σε ραδιοφωνικό σταθμό.
 
Διαβάστε τη συνέχεια στο sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση