GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προπηλακίστηκε ο πατέρας της Άννυ στην Ευελπίδων – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ. Κόσμος που ήταν έξω από το κ...

Προπηλακίστηκε ο πατέρας της Άννυ στην Ευελπίδων – ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Κάτω από «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον εισαγγελέα οι γονείς της αδικοχαμένης Άννυ. Κόσμος που ήταν έξω από το κτίριο 16 κινήθηκε απειλητικά προς τον δολοφόνο- πατέρα προπηλακίζοντας τον.

«Κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι τη στιγμή που ισχυρή αστυνομική δύναμη δημιουργούσε κλοιό γύρω από τον κατηγορούμενο. Ο 27χρονος και η 25χρονη σύζυγός του μετά τον εισαγγελέα θα οδηγηθούν στον 10ο τακτικό ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της Άννυ, η 25χρονη Βουλγάρα, κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο που προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού.

Οι γονείς της Άννυ έφυγαν από την ΓΑΔΑ , όπου κρατούνταν, στις 8 το πρωί και σε λίγη ώρα ξεκινά η επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση