GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η γυναίκα που έκανε… πρόταση γάμου στον Πρίγκιπα Χάρι

Ο «άταχτος» γαλαζοαίματος πρίγκιπας Χάρι είναι ένας περιζήτητος εργένης σε όλο τον κόσμο, τόσο για τη βασιλική καταγωγή του όσο και για τ...

Ο «άταχτος» γαλαζοαίματος πρίγκιπας Χάρι είναι ένας περιζήτητος εργένης σε όλο τον κόσμο, τόσο για τη βασιλική καταγωγή του όσο και για τα εντελώς κόντρα στον βασιλικό του ρόλο χαρακτηριστικά του.
Ο πέμπτος στη διαδοχή του χρόνου Χάρι βρίσκεται στην Αυστραλία όπου έξω από την Όπερα του Σίδνεϊ μια 21χρονη του έκανε... πρόταση γάμου.
Η Victoria McRae, ντυμένη όπως αρμόζει σε μία τέτοια περίσταση, είπε να δοκιμάσει την τύχη της κι έτσι όταν ο πρίγκιπας της είπε ευγενικά πως θα πρέπει να το σκεφτεί εκείνη διεκδίκησε τουλάχιστον ένα φιλί.
«Με άφησε να τον φιλήσω στο μάγουλο αλλά εγώ πήγα για περισσότερα. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν καταπληκτικό, είναι γραφτό μας, υπάρχει πολλή χημεία ανάμεσά μας», είπε, «του είπα πως του έχω κάνει πρόταση γάμου άλλες δύο φορές, τρίτη και φαρμακερή ήταν αυτή, ήταν η τελευταία μας ευκαιρία και του είπα να το σκεφτεί».
Ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε στο Σίδνεϊ και χαιρέτησε χιλιάδες θαυμαστές του που είχαν συγκεντρωθεί εκεί καθώς η εκπαίδευσή του- στο πλαίσιο της στρατιωτικής του θητείας- στην Αυστραλία ολοκληρώνεται.
«Πίστευα πως θα έρθουμε και θα είναι εδώ δέκα άνθρωποι, οπότε είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να πω σε όλους ''ευχαριστώ''. Με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου», δήλωσε ο πρίγκιπας στους δημοσιογράφους. «Θα είναι δύσκολο να φύγω, δεν θέλω να γυρίσω πίσω, μου αρέσει εδώ...»
Ερωτηθείς για το φιλί με την McRae απάντησε γελώντας: «πήρα παραπάνω από ένα φιλί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση