GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι μόνο ο Σημίτης, είναι και ο Σπίρτζης! Τι σχέση έχουν μεταξύ τους...

ΘΟΥΛΗ-ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Και δεν είναι μόνον ο Σημίτης με την συνέντευξη του στο Κυριακάτικο "ΒΗΜΑ" που προλέγει και οριοθ...

ΘΟΥΛΗ-ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Και δεν είναι μόνον ο Σημίτης με την συνέντευξη του στο Κυριακάτικο "ΒΗΜΑ" που προλέγει και οριοθετεί την διάλυση του ΠΑΣΟΚ... χρησιμοποιώντας, ως πρόσχημα το διορισμένο Συνέδριο, που όμως μεθόδευσαν και προετοίμασαν οι "δικοί" του εκσυγχρονιστές... είναι και εκείνος ο Σπίρτζης υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, πολιτικό παιδί του εκσυγχρονισμού του Σημίτη, που διαβάζω ότι κάνει τα πολιτικά και κυβερνητικά ανοίγματα του σε μέλος της Κίνησης των 75, που ως γνωστόν... στήριξε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου. Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν όλα αυτά μεταξύ τους; ΑΠΟΛΥΤΗ. Και θα τα εξηγήσω άμεσα.
Πάντως να θυμάστε το σχέδιο προετοιμάζεται μεθοδικά εδώ και πολύ καιρό. Τα διακομματικά συγκοινωνούντα δοχεία των πολιτικών προσώπων κάτω από το τραπέζι ερήμην πάντα του ελληνικού λαού και πάντα παρόντων των συμφερόντων είναι η κυρίαρχη πρακτική στο πολιτικό τοπίο της χώρας από το 1996 και εντεύθεν. Κάποιοι θέλουν να εξαφανίσουν οτιδήποτε θυμίζει το ΠΑΣΟΚ της Αλλαγής με όλες τις μετεξελίξεις και πρόσφατες διασπάσεις του... με όλα τα πρόσωπα του, που πρωταγωνίστησαν και πρωταγωνιστούν στην πολιτική σκηνή, για έλθουν τα χρήσιμα και κρίσιμα πρόσωπα, αναβαπτισμένα στην Κολυμβήθρα του Σιλωάμ, που ευνοεί η ντόπια και γερμανοποιημένη ευρωπαϊκή διαπλοκή των συμφερόντων για να εγγυηθούν την διακυβέρνηση και την υποτέλεια της χώρας στην μεγάλη των συμφερόντων επιχειρηματιών και καναλαρχών Στοά. Έτσι Σαμαράδες, Ντόρες, Πάγκαλοι, Σημίτηδες, Κουβέληδες και Ποτάμια, οι πρώην αδιάβαστοι και διαβασμένοι του Μνημονίου, υπουργοί από τον Σημίτη ακόμη...θα έρθουν για να μας σώσουν με τις οδηγίες του Γερμανικού Διευθυντηρίου. 
Μετά θα έρθουν οι ας πούμε υποθετικά "Μιχάληδες" _... και όπως το λέει ακριβώς ο Σημίτης "θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα νέο κίνημα «όλων εκείνων που απαρνούνται την εθνικιστική συντηρητική Δεξιά, την εθνικολαϊκιστική Αριστερά και τις συντεχνιακές και πελατειακές νοοτροπίες των κατεστημένων συμφερόντων".... δηλαδή απέναντι στον Καραμανλή, στον Τσίπρα στον Καμμένο...._ και θα ηγηθούν αυτού του μορφώματος, που θα τοποθετείται στο πολιτικό κενό, που δημιουργεί η μεθοδευμένη εξαφάνιση του Ριζοσπαστικού, Πατριωτικού, Σοσιαλιστικού Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 
Κι επειδή η υπογεννητικότητα των Ελλήνων... δεν επιτρέπει την δημιουργία νέων ψηφοφόρων θα απευθυνθούν ξανά σε όλο το εύρος των ΠΑΣΟΚων ψηφοφόρων, που ψήφισε άλλα κόμματα στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση