GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άλλαξε κλειδαριά για να μην ξενυχτούν οι κόρες του και...

Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα οικογένειας από χωριό της Μεσαράς, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές νυχτερινές εξόδους τους. Μετά ...

Άλλαξε κλειδαριά για να μην ξενυχτούν οι κόρες του και...

Οι ζωηρές κόρες ώθησαν στα άκρα τον πατέρα οικογένειας από χωριό της Μεσαράς, ο οποίος αντιδρούσε στις συχνές νυχτερινές εξόδους τους.

Μετά από πολλαπλές συστάσεις και ομηρικούς καυγάδες ο πατέρας αποφάσισε να κάνει την κίνηση - ματ: άλλαξε την κλειδαριά του σπιτιού, αφήνοντας τις κόρες του ... απέξω.

Τον παλαιών αρχών πατέρα δεν κατάφερε να "καλμάρει" ούτε η σύζυγός του και μητέρα των κοριτσιών ηλικίας 16,5 και 20,5 ετών που όλο το διάστημα είχε "πυροσβεστικό" ρόλο.

Όταν τα κορίτσια επέστρεψαν και διαπίστωσαν ότι ο πατέρας τους είχε αλλάξει την κλειδαριά, η μικρότερη κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση εναντίον και των δύο γονιών της.

Ο πατέρας και η μητέρα οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: Cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση