GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες μπηχτές Μιχελογιαννάκη για "πραξικόπημα"!

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης αναφέρθηκε στο ξένο και το ντόπιο «πραξικόπημα», εναντίον της λαϊκής εν...

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης αναφέρθηκε στο ξένο και το ντόπιο «πραξικόπημα», εναντίον της λαϊκής εντολής. Συγκεκριμένα, σχετικά με το περιβάλλον Σαμαρά και Βενιζέλου, οι οποίοι θέλουν να διαφυλάξουν τις θέσεις τους με οικουμενική κυβέρνηση και το Ποτάμι με συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φέρνοντας σε έξοδο κομμάτι του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό, είναι πραξικόπημα, τόνισε.
Μιλώντας για τον Νίκο Παππά και τη δήλωσή του περί κομματικής πειθαρχίας, σχολίασε, ότι σίγουρα συμπληρώνεται με το ότι θα έρθει μια συμφωνία όχι υφεσιακή και σίγουρα φιλική με την καθημερινότητα του Έλληνα. «Αυτό εννοούσε», είπε ο βουλευτής, «ΕΝΦΙΑ χωρίς 1. αφορολόγητο α’ κατοικίας, 2. αφορολόγητο 100.000 ευρώ για ένα ζευγάρι και 3. προσοχή στις φτωχογειτονιές όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ».

Σχετικά με την Έλενα Παναρίτη, είπε ότι δεν απαντά όταν μιλάμε για πλαστά από ΕΛΣΤΑΤ και για την Τράπεζα της Ελλάδος, αφού ζητά επίμονα από τον διοικητή της ονοματεπώνυμα μετόχων και δεν του δίνονται.


2 σχόλια

  1. ΣΥΡΙΖΑ.Η ΦΑΣΟΥΛΑΔΑ ΛΑΔΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΧΑΒΙΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

    Δεν ξέρω τι ήταν πιο εκνευριστικό. Η ελπίδα των πασόκων ότι ψηφίζοντας Σύριζα θα επέστρεφαν στα χρυσά χρόνια των ρουσφετιών και των δημοσιουπαλληλικών ρετιρέ?Η’ οι γνήσιες επαναστατικές ελπίδες που έτρεφε μερίδα αριστερών (και μεταξύ τους και μία μικρή μερίδα αναρχικών, ευτυχώς οι τελευταίοι δεν ήταν πολλοί) για τη διακυβέρνηση Σύριζα?

    Ο κόσμος χωρίζεται στους κυριαρχούμενους και στις κυρίαρχες τάξεις. Οι τελευταίες τάξεις αν και ανταγωνίζονται μεταξύ τους, είναι πάντα ενωμένες ενάντια στους αποκάτω.‘ Όπως όμως είχε πει ο Μάρξ, υπάρχει η πιθανότητα κάποια από τις κυρίαρχες τάξεις ενός καπιταλιστικού κράτους να πάψει ξαφνικά να εκπροσωπείται στην πολιτική σκηνή μέσω του πολιτικού της κόμματος, αφού αυτό το κόμμα που την εκφράζει επίσημα διαλύεται ή συρρικνώνετε για διάφορους λόγους. Όμως αυτό δε σημαίνει ότι αυτή η πολιτική τάξη δεν συνεχίζει να υπερασπίζει τα συμφέροντα της μέσω ενός άλλου κόμματος. Με άλλα λόγια μετακομίζει αλλού. Και εκεί συνεχίζει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα της. Και όπως είχε συμπληρώσει και ο Νίκος Πουλαντζάς (τον οποίο έχουν σαν θεό οι Συρριζαίοι αλλά προφανώς ξέχασαν να τον διαβάσουν) για να εντοπιστεί αυτή η «μετακόμιση», ο αναλυτής πρέπει να ερευνήσει τις ιδεολογικές μετατοπίσεις των κομμάτων. Και πιο κόμμα έγινε πιο Πασόκ από το Πασόκ? Μα βέβαια το Σύριζα!

    Γιατί σήμερα ο Σύριζα προασπίζεται με νύχια και με δόντια τα συμφέροντα της πασόκικης τάξης. Αλήθεια επί 4 μήνες διακυβέρνησης πότε μίλησαν για ανέργους? ΘΥΜΗΘΕΊΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΛΠ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΣΗ..Γιατί ο Σύριζα είναι το ΠΑΣΟΚ του σήμερα. Οι άνεργοι απλά δεν ανήκουν στην πασόκικη τάξη που κάνει κουμάντο στο Σύριζα. Έτσι κανείς δε νοιάζεται για αυτούς. Προσοχή είμαστε εναντίον των απολύσεων από το δημόσιο. Όμως αυτή τη στιγμή έχουμε δύο εκατομμύρια ανέργους, ενώ οι άνθρωποι συνεχίζουν να πηδάνε από τα μπαλκόνια (γεγονότα που αποκρύπτουν τα φιλοσυριζαίικα ΜΜΕ).Κανείς δε νοιάζεται γι’αυτούς.

    ΣΥΡΙΖΑ: η κυβέρνηση του Κατρουγκαλου και των Μπαρουφάκηδων. Η κυβέρνηση που έσπασε το άσυλο. ΣΥΡΙΖΑ: η νέα εποχή των Πασόκων.

    Όμως μάλλον θα μείνουν νηστικοί από χαβιάρι όσοι ελπίζουν ακόμα στη διαπραγματευτική πολιτική του Σύριζα. Γιατί λεφτά δεν υπάρχουν όπως παλιά στην Ε.Ε. Οπότε δεν έχει χαβιάρι. Πάλι φασουλάδα έχει.Λαδερή! Και αυτοί πάλι καλά. Οι άνεργοι, οι άστεγοι ,οι δούλοι του ιδιωτικού τομέα, οι πρόσφυγες πάλι νηστικοί θα μείνουν. Πρώτη φορά Αριστερά. Ή αλλιώς Συριζα:«η αριστερή διαχείριση του νεοφιλελευθερού ολοκληρωτισμού».

    ΖΕΡΟ GEOGRAPHIC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η Ε.Ε έχει λέπρα ,θα πρέπει να φύγομε όσο είναι καιρός....

    Η διαπραγμάτευση ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΜΑΚΡΙΆ ότι είναι ένα μεγάλο ΠΑΡΑΜΎΘΙ ο λαός έχει δώσει το αίμα του το να αποπληρώνει δάνεια , τους ανεχόμαστε να σας χλευάζουν, να σας κοροϊδεύουν, να σας απειλούν... Ο ΣΎΡΙΖΑ ΑΝΤΊ να πάει μόλις Βγήκαν κυβέρνηση και να τους πουν ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ (αυτά που έλεγαν προεκλογικά) τα θέλετε; ...δεν θέλετε; να μας το απαντήσετε σε 10 ήμερες...ΑΝΤΊ αυτού τι έκαναν; την τρόικα Brussels Group και κάθε αύριο κλείνει η συμφωνία... Κύριοι 3.500.000 εκατομμύρια Ελληνες έχουν χεσμένη την Ευρώπη και το ευρώ τους...μέσα στην Ε.Ε ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΖΩΉ, η νομίζετε ότι θα μας αφήσει η Γερμάνια η Γαλλία να φτιάξουμε καμιά βιομηχανία;; ΚΟΎΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΎΝΑΓΕ μας θέλουν σερβιτόρους , μπάρμαν, μαγείρους, καμαριέρες, πουτάνες, ταξιτζήδες,σκουπιδιάριδες, ΘΑ έχουν όπως έχουν 150.000 χιλιάδες δραγουμάνους Ελληνες να μας μαστιγώνουν και θα είναι ΑΥΤΟΊ τα αφεντικά παντού ...

    Ακούω τους μικρομεσαίους και γελάω δηλαδή τι θα κάνουν; θα ανοίξουν ΕΒΓΑ να ανταγωνιστούν τα υπερσούπερ μάρκετ;;

    Αυτός Ο ΣΥΡΙΖΑ τι νέο μας φέρνει; τα έχουν σκεφτεί ΚΑΛΆ;.... Φέρνει σε όλα τα στρώματα οριζοντίους φόρους με το ΦΠΑ , δέχεται όλα τα μνημόνια και τα χρέη τους; , δέχεται μύωσης συντάξεων; αύξησης ορίων ηλικίας; κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτωνς κατάργηση 13 σύνταξης που αν ανοίξουν τα μάτια τους θα δουν ότι έχουν πλήρωση οι εργαζόμενοι εισφορές για ΑΥΤΆ τα (δώρα).... αφήνουν τον ΕΝΦΙΑ ακόμη και σε γιαπιά, η που είναι αυθαίρετα διότι τους ζητούν 100 φόρες την άξια τους για να νομιμοποιησούν, ειδικά αν είναι σε οικόπεδα (γήπεδα) εξ αδιαιρέτου...Όμως αν έχεις 5.000.000 πέντε εκατομμύρια μαύρα από ΧΑΣΊΣΙ Η ΛΗΣΤΕΙΕΣ στο Εξωτερικό τα ξεπλύνεις με 15% φόρο δ.λ με κάτι χιλιάδες ευρώ !!!!! ΝΑ ΦΆΤΕ ΣΚΑΤΆ ΡΕ που θα τα φάτε, αλλά πρώτα θα θα φάτε πολλές ντομάτες ως διαπραγματευτές....

    Τώρα αν έχεις καταλάβει Ελληνικέ ΛΑΕ θέλουν να τους ξεπλύνουν όλους με κυβέρνηση εθνικής ενότητας ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΏΛΟΥ ΔΗΛΑΔΉ.. ΌΧΙ ΚΎΡΙΟΙ ΘΑ ΈΧΟΥΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΉ ΡΉΞΗ...

    ΘΕΡΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση