GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περιμένει τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός - Από εβδομάδα οι εξελίξεις

Ό,τι καλύτερο μπορούσε έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν. Οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Γκανέζο μέσο ένα ποσό που...

Περιμένει τον Εσιέν ο Παναθηναϊκός - Από εβδομάδα οι εξελίξεις Ό,τι καλύτερο μπορούσε έχει κάνει ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Μίκαελ Εσιέν. Οι «πράσινοι» προσφέρουν στον Γκανέζο μέσο ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων μπορεί να φτάσει το 1,7 εκατ. ευρώ και την ερχόμενη Δευτέρα ενδέχεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα.

Από την πλευρά του, ο 32χρονος χαφ έδειξε θετικός στην τελευταία επαφή που είχε με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, λέγοντας: «Βρείτε τα με τους μάνατζερ και εγώ έρχομαι».

Αυτό δείχνει ότι ο Εσιέν είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αφού βέβαια ικανοποιηθεί οικονομικά και να μην περιμένει να φτάσει άλλη προσφορά στα χέρια του από ευρωπαϊκό σύλλογο.

Όσον αφορά τους τραυματισμούς που είχε στο παρελθόν ο παίκτης, προτού υπογράψει θα υποβληθεί σε εξονυχιστικές εξετάσεις για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την κατάστασή του.

Πάντως, ακόμα και αν δεν κλείσει ο Αφρικανός άσος ο Γιάννης Αλαφούζος δείχνει αποφασισμένος αυτά τα χρήματα να τα διαθέσει για την απόκτηση ενός άλλου αμυντικού μέσου μεγάλου βεληνεκούς, ώστε να ενισχυθεί αισθητά η μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τι γίνεται με Αμπέντ

Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται ο Παναθηναϊκός με την πλευρά του Μεχντί Αμπέντ και τη διοίκηση της Νιούκαστλ. Αυτή τη στιγμή παρατηρείται μία μικρή διαφορά στο οικονομικό, η οποία αν καλυφθεί τότε η μεταγραφή θα προχωρήσει και ο Αλγερινός μέσος θα επιστρέψει στο «τριφύλλι».

Εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι αν οι «καρακάξες» θα παραμείνουν τελικά στην Premier League ή θα υποβιβαστούν στην Championship, κάτι που θα ανατρέψει τα δεδομένα στην υπόθεση. Για αυτό τον λόγο οι «πράσινοι» τηρούν στάση αναμονής και θα περιμένουν να τελειώνει πρώτα η χρονιά στην Αγγλία και μετά να κάνουν την τελική τους κίνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση