GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στον αέρα. Ρωμανιάς σε Γιακουμάτο: "Βούλωσε το να μιλήσω"

Χαμός στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Σε έξαλλη κατάσταση ο γενικός γραμματέας ...

Χαμός στον αέρα της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΙ για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης. Σε έξαλλη κατάσταση ο γενικός γραμματέας κοινωνικών ασφαλίσεων, ενεπλάκη σε καυγά με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.
Ο Γιώργος Ρωμανιάς εκνευρίστηκε καθώς ο βουλευτής της ΝΔ τον διέκοπτε συνεχώς.
"Είσαι βαλτός για να ρίχνεις τα ποσοστά της ΝΔ. Είσαι βαλτός. Διότι δεν με αφήνεις να πω το ελάχιστο! Παρεμβαίνεις συνέχεια. Βούλωσέ το λοιπόν επιτέλους" φώναζε ο Γιώργος Ρωμανιάς με τον παρουσιαστή, Γιώργο Αυτιά να πηγαίνει σε διαφημιστικό διάλειμμα σχολιάζοντας:
"Πάμε σε ένα διάλειμμα για να μην πάθει τίποτα ο Ρωμανιάς σήμερα".
Νωρίτερα, ο Γ. Ρωμανιάς επεσήμανε ότι οι θεσμοί θέλουν ο αριθμός των ενσήμων να αυξηθεί από τα 4.500 που είναι σήμερα σε 6.000. Κάτι τέτοιο σημαίνει "παραμονή επιπλέον 5 έτη στον εργασιακό στίβο, από 15 σε 20 χρόνια".
Παράλληλα, πρόσθεσε ότι οι δανειστές ζητούν άμεσα αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης από τα 62 στα 67 έτη ακόμα και για όσους έχουν θεμελιώσει δικαίωμα στις 31/12/2012.
"Για ορισμένες κατηγορίες όπως γυναίκες ή εργαζόμενους σε βαρέα και ανθυγιεινά αυτό σημαίνει παραμονή στην εργασία για άλλα 17 χρόνια", τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση