GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παράνομη κρίθηκε η τοποθέτηση κεραίας απέναντι από σχολείο

Παράνομη κρίθηκε, με δικαστική απόφαση, η τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε δωμάτιο ταράτσας απέναντι από το 7ο Δημοτικό Σχολε...

Παράνομη κρίθηκε η τοποθέτηση κεραίας απέναντι από σχολείο
Παράνομη κρίθηκε, με δικαστική απόφαση, η τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας σε δωμάτιο ταράτσας απέναντι από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου, η οποία είχε προκαλέσει την οργή γονέων και εκπαιδευτικών της ευρύτερης περιοχής του Κουμπέ Ρεθύμνου.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και ο σύλλογος διδασκόντων του 7ου Δημοτικού Σχολείου, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής και τους γονείς, είχαν εξ αρχής ζητήσει την άμεση απομάκρυνση της κεραίας, καταγγέλλοντας πως επιβαρύνει καθημερινά την υγεία των παιδιών τους.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, τόσο η εταιρεία που εγκατέστησε την κεραία, όσο και οι μισθωτές του δωματίου όπου είχε τοποθετηθεί, άσκησαν έφεση.

Ο στόχος των γονέων και των εκπαιδευτικών παραμένει η οριστική απομάκρυνση της κεραίας, με το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου, να έχει δεσμευτεί να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους μέσω στοιχείων από την Τεχνική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση