GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φουστέρ είπε "αντίο" στο Καραϊσκάκη με δύο πανέμορφα γκολ

Η σεζόν είχε ατυχίες. Το συμβόλαιό του με τα σημερινά δεδομένα δεν θα ανανεωθεί. Όμως μέχρι και την τελευταία μέρα του στο Λιμάνι, ο Ν...

Ο Φουστέρ είπε
Η σεζόν είχε ατυχίες. Το συμβόλαιό του με τα σημερινά δεδομένα δεν θα ανανεωθεί. Όμως μέχρι και την τελευταία μέρα του στο Λιμάνι, ο Νταβίντ Φουστέρ δεν χάνει ευκαιρία ν’ αποδεικνύει πως εκτός από πιο παλιός είναι και ο πιο πιστός στρατιώτης της ομάδας.

Ο Ισπανός πέτυχε δύο γκολ, με υποδειγματικό τελείωμα και άπιαστο σουτ, ενώ είχε συμμετοχή και στο τελικό 3-0 (από τον Χάρα), σκορ με το οποίο ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη», μια ‘βδομάδα πριν τον τελικό του Κυπέλλου.

Καμία ανησυχία ενόψει Ξάνθης για τον Εντινγκά, που βγήκε νωρίς, για προληπτικούς όμως λόγους.

Το ματς:

Τυπικά ήταν φιλικό. Πρακτικά ήταν το τελευταίο 90λεπτο πριν τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Περέιρα προσπάθησε να το περάσει αυτό και στους (διαθέσιμους) παίκτες του. Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος, πριν προβεί σε μαζεμένες αλλαγές. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με σχηματισμό 4-1-3-2, με τον Εντινγκά μπροστά από τους στόπερ, απόντος του Τσόρι σε ρόλο οργανωτή τον Φορτούνη, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας και αξιόλογες στιγμές στην επίθεση.

Πριν όμως συμβούν όλα αυτά, ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα από το γκολ. Ένας λίαν συντόμως -κατά τα ρεπορτάζ- «ερυθρόλευκος», ο Μαρτίνεζ, έκανε τη σέντρα για τον Βιγιαφάνες, με την κεφαλιά του τελευταίου να σταματάει στο δοκάρι. Ο Φουστέρ έκανε αισθητή την παρουσία του, πριν αναλάβουν δράση οι Μήτρογλου και Μπενίτες, με τον Ράφαελ όμως να βρίσκεται σε ετοιμότητα κρατώντας το μηδέν. Το ημίχρονο έκλεισε με τον Ρουσκουγιέδα να βγαίνει φάτσα με το τέρμα, αλλά να σπαταλά την ευκαιρία πλασάροντας ψηλά άουτ.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ο Ολυμπιακός βγήκε αρκετά διαφοροποιημένος στο γήπεδο. Ο Φουστέρ ήταν από εκείνους που παρέμειναν και παίζοντας σαν πιστός στρατιώτης όπως πάντα άλλωστε ανεξάρτητα από την κρισιμότητα του παιχνιδιού, ξεχώρισε με την παρουσία του ίσως στην τελευταία του εμφάνιση στο «Καραϊσκάκη».

Ο νεοεισελθών Μπουχαλάκης με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Φορτούνη, ο οποίος με την σειρά του τροφοδότησε με τη μία τον Φουστέρ και με υποδειγματικό τελείωμα ο αρχηγός άνοιξε το σκορ. Στο δεύτερο γκολ δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη βοήθεια. Βρήκε κενό χώρο λίγο έξω από την περιοχή και με σουτ «βολίδα» άφησε εμβρόντητο τον Στεφανάκο. Ο Ισπανός είχε συμμετοχή και στο τελικό 3-0 με το πείσμα του και τις κόντρες να ευνοούν τον Χάρα που χρίστηκε σκόρερ.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση