GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Crowdhackathon: Αυτό το app για τη φοροδιαφυγή ποιος θα το φτιάξει;

Μπορεί μέχρι τώρα να μην τα έχουμε καταφέρει και με μεγάλη επιτυχία αλλά ίσως ένα mobile app (εφαρμογή κινητού τηλεφώνου) να καταφέρει...

Crowdhackathon: Αυτό το app για τη φοροδιαφυγή ποιος θα το φτιάξει;
Μπορεί μέχρι τώρα να μην τα έχουμε καταφέρει και με μεγάλη επιτυχία αλλά ίσως ένα mobile app (εφαρμογή κινητού τηλεφώνου) να καταφέρει επιτέλους να καταπολεμήσει τη φοροδιαφυγή. Το θέμα είναι ποιος θα τη φτιάξει αυτή. Έτσι η Crowdpolicy σε συνεργασία με τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων- INNOVATHENS, διοργανώνει διήμερο Crowdhackathon με θέμα την υλοποίηση πρότυπης εφαρμογής κινητού τηλεφώνου.
Το διήμερο οργανώνεται στις 13 και 14 Ιουνίου 2015 και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση προς τους ενδιαφερόμενους: "να φοράτε άνετα ρούχα. Η διοργάνωση θα διαρκέσει πάνω από 30 ώρες. Πιθανόν να παραμείνετε όλο το βράδυ".
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν το site της διοργάνωσης στο crowdhackathon.com/apodeiksi.
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτες ομάδες που θα διακριθούν με χρηματικά έπαθλα 5.000 ευρώ στην 1η ομάδα, 3.000 ευρώ στην 2η ομάδα και 2.000 ευρώ στην 3η ομάδα.
Τι χρειάζεται να κάνετε από πριν:
● Nα φοράτε άνετα ρούχα. Η διοργάνωση θα διαρκέσει πάνω από 30 ώρες. Πιθανόν να παραμείνετε όλο το βράδυ.
● Να έχετε μαζί σας laptop, φορτιστές, πολύμπριζα.
● Πριν το Crowdhackathon, να κάνετε προεργασία π.χ. ιδέες εφαρμογών και να κάνετε σχετικά σχέδια με τη μορφή wireframes.
● Να ενημερώνεστε συνεχώς από το δικτυακό τόπο του crowdhackathon
● Nα αναζητήσετε και να συνδυάσετε ανοικτά δημόσια δεδομένα και επαφές (apis, webservices κοκ).
● Προτείνουμε να οργανωθείτε σε ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση