GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Όλοι μαγνητοφωνούν στο Eurogroup - Θα μου ζητήσουν σύνταξη στα 70"

"Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκης εκπροσωπούν με αξιοπρέπεια τη χώρα" είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αναπληρωτής υπουργός ...

"Κωνσταντοπούλου και Βαρουφάκης εκπροσωπούν με αξιοπρέπεια τη χώρα" είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης όταν κλήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης κατέγραψε τη συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα.

"Ο κ. Βαρουφάκης εκπροσωπεί επάξια τα συμφέροντα του ελληνικού λαού, δεν κάνει προσωπικές πολιτικές του, μας εκπροσωπεί όλους στην κυβέρνηση. Ο ίδιος είπε ότι δεν ηχογράφησε κανένα. Ο κ. Βαρουφάκης έχει αποδείξει ότι η απέναντι πλευρά είναι εκτεθειμένη. Όλοι μαγνητοφώνησαν όλους στο Eurogroup. Θα υποκρινόμαστε πολιτικά; Δεν ξέρουν όλοι τι ειπώθηκε εκεί; Όλοι έγραφαν τι έλεγε ο Βαρουφάκης" είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για τα εργασιακά δικαιώματα είπε ότι "δεν αποκλείεται να μου ζητήσουν σύνταξη στα 70 οι δανειστές" και τόνισε ότι "έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θεμελιωμένα δικαιώματα δεν απειλούνται".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση