GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρουφάκης: Παραμύθια τα όσα λένε ότι μαγνητοφώνησα το Eurogroup

Για παραμύθια έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης μετά τη βόμβα μέσω των New York Times, όπου ο Έλληνας υπουργός Οικον...

Βαρουφάκης: Παραμύθια τα όσα λένε ότι μαγνητοφώνησα το Eurogroup
Για παραμύθια έκανε λόγο ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης μετά τη βόμβα μέσω των New York Times, όπου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών φέρεται να παραδέχθηκε στη δημοσιογράφο τους ότι μαγνητοφώνησε την επεισοδιακή συνεδρίαση του Eurogroup στη Ρίγα, όπου οι Ευρωπαίοι εταίροι του φέρεται να τον αποκάλεσαν «χασομέρη» και «τζογαδόρο».

«Παραμύθια, παραμύθια, παραμύθια», απάντησε χαμογελαστός στους δημοσιογράφους ο Γ. Βαρουφάκης και πρόσθεσε: «Κοιτάξτε, θα σας παραπέμψω σε αυτά που είπα χθες. Έχω αποδείξει έμπρακτα ότι σέβομαι την εμπιστευτικότητα αυτών των συνομιλιών».

Μάλιστα όταν οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν ήταν… «καλωδιωμένος στη Ρίγα», εκείνος τους απάντησε: «Αυτή τη στιγμή νιώθω καλωδιωμένος» και προσπάθησε να ξεφύγει από τα τηλεοπτικά συνεργία.

Όσον αφορά στη δήλωσή του ότι είναι «τρομοκρατημένος με την κατάσταση στην οικονομία», ο υπουργός Οικονομικών σημείωσε: «Ένας υπουργός, μιας χώρας που βρίσκεται σε τέτοια σκληρή διαπραγμάτευση, απαιτείται να νιώθει φόβο. Αλλιώς είναι επικίνδυνος… Φοβόμαστε, αλλά δεν είμαστε φοβισμένοι».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση