GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Europa League: Η Ντνίπρο πέταξε εκτός τελικού τη Νάπολι

Σεβίλλη και Ντνίπρο θα διεκδικήσουν το φετινό Europa League, καθώς οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνω...

Europa League: Η Ντνίπρο πέταξε εκτός τελικού τη Νάπολι

Σεβίλλη και Ντνίπρο θα διεκδικήσουν το φετινό Europa League, καθώς οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στον τελικό της διοργάνωσης με νίκες στους επαναληπτικούς αγώνες κόντρα σε Φιορεντίνα και Νάπολι αντίστοιχα.

Κι αν στο ζευγάρι της Σεβίλλης με τη Φιορεντίνα η πρόκριση είχε σχεδόν κριθεί με το 3-0 του πρώτου αγώνα, και οι Σεβιγιάνοι απλώς διπλασίασαν τις νίκες με 2-0 στη Φλωρεντία, χάρη σε γκολ των Βάκα και Καρίσο, στο ζευγάρι της Ντνίπρο με τη Νάπολι τα πάντα ήταν ανοιχτά μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα.

Όμως ήταν οι Ουκρανοί που πανηγύρισαν την πρόκριση, αφού το γκολ του Σελέζνιοφ στο 58' ήταν αρκετό για να τους στείλει στον τελικό, καθώς η ομάδα-έκπληξη του Europa League άντεξε την ασφυκτική πίεση της Νάπολι στα τελευταία λεπτά, με τους Ιταλούς να μην καταφέρνουν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, που θα έστελνε το ματς σε παράταση. Μάλιστα, ήταν η Ντνίπρο που στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι, φτάνοντας κοντά στο 2-0.

Έτσι, την Τετάρτη 27 Μαΐου στη Βαρσοβία, Σεβίλλη και Ντνίπρο θα τεθούν αντιμέτωπες, διεκδικώντας το Europa League, η μεν Σεβίλλη για 4η φορά, η δε Ντνίπρο για πρώτη φορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση