GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεμάτο με φωτογραφίες παιδιών το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook

Δεκάδες φωτογραφίες με παιδιά είχε ανεβασμένες στο προφίλ του στο Facebook ο 49χρονος παιδόφιλος, πρώην ναυαγοσώστης που συνελήφθη το απόγ...

Γεμάτο με φωτογραφίες παιδιών το προφίλ του παιδόφιλου στο Facebook
Δεκάδες φωτογραφίες με παιδιά είχε ανεβασμένες στο προφίλ του στο Facebook ο 49χρονος παιδόφιλος, πρώην ναυαγοσώστης που συνελήφθη το απόγευμα στη Βουλιαγμένη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Τα στοιχεία ταυτότητας του 49χρονου Ιωάννη Δούρου και οι φωτογραφίες του δόθηκαν από την ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Σύμφωνα με την αστυνομία, στο σακίδιο του βρέθηκε ένα ζευγάρι κιάλια με ενσωματωμένη οθόνη και κάμερα εγγραφής καθώς και μια κάμερα χειρός, που όπως διαπιστώθηκε από πρόχειρο έλεγχο είχε αποθηκευμένο υλικό με ανήλικα. Από τον έλεγχο στο αρχειακό υλικό της βιντεοκάμερας, διαπιστώθηκε η ύπαρξη αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και φωτογραφίες με γυμνά παιδιά στην παραλία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 49χρονος άντρας φωτογράφιζε τα παιδιά την ώρα που άλλαζαν μαγιό.



Ο 49χρονος φαίνεται ότι είχε επίσης πάθος με τα ζώα, ιδιαίτερα τους γλάρους καθώς στο προφίλ του υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφίες με τον ίδιο να ταϊζει τους γλάρους.











Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση