GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάμπριελ: Εξαιρετικά επικίνδυνο για την Ευρώπη το Grexit

Εξαιρετικά επικίνδυνο για την Ευρώπη, όχι οικονομικά αλλά πολιτικά, χαρακτηρίζει ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, το ενδεχ...

Γκάμπριελ: Εξαιρετικά επικίνδυνο  για την Ευρώπη το Grexit Εξαιρετικά επικίνδυνο για την Ευρώπη, όχι οικονομικά αλλά πολιτικά, χαρακτηρίζει ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, το ενδεχόμενο Grexit ενώ τονίζει πως στην Ελλάδα θα δοθεί τρίτο πακέτο βοήθειας μόνο εάν η χώρα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της. 

Ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη Bild, τονίζει πως «από τη στιγμή που θα αποχωρήσει η πρώτη χώρα - μέλος από το ευρώ, αν διαλυθούμε με την πρώτη κρίση, θα χάσει ο υπόλοιπος κόσμος την εμπιστοσύνη του στην Ευρώπη». 

Αναφερόμενος στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις και τις δανειακές ανάγκες της Ελλάδας, ο αντικαγκελάριος εκφράζεται υπέρ της παροχής ενός τρίτου πακέτου, αν προηγουμένως η χώρα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της. Εκτός αυτού ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ βλέπει θετικά τη διεξαγωγή ενός δημοψηφίσματος που θα αφορά τις μεταρρυθμίσεις, επειδή, κατά την άποψη του, κάτι τέτοιο «πιθανώς να επιτάχυνε τις αποφάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση