GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H φωτογραφία (με τον υπουργό Φλαμπουράρη) που σαρώνει...

Αντωνης Πανουτσος Εδώ είναι το σημείο που λέει «με τα μνημονιακά μέτρα ο λαός σε λίγο θα ρούφαγε τον αφρό». Και ξηγιέται «φρου,ου,ου» με...

Αντωνης Πανουτσος
Εδώ είναι το σημείο που λέει «με τα μνημονιακά μέτρα ο λαός σε λίγο θα ρούφαγε τον αφρό». Και ξηγιέται «φρου,ου,ου» με το καλαμάκι για να το τονίσει.
Μόνο που έχω την εντύπωση ότι η δεν είναι φραπεδιά αλλά φρέντο, που σημαίνει ότι η εξουσία διαφθείρει.
Το προβληματισμένο βλέμμα είναι για το τάβλι που δεν φαίνεται στο πλάνο.

Η στιγμή που ο Φλαμπουράρης πίνει τον φρέντο του και μας λέει ότι πάμε για δημοψήφισμα.Χαλαρά...
Posted by Ομάδα Αλήθειας on Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

5 σχόλια

  1. Δυστυχώς πολλοί δεν έχουν καταλάβει στον ΣΎΡΙΖΑ ότι (η επανάσταση) τους ΔΕΝ περνά πλέον....

    Μηχανισμούς δεν ελέγχουν, αριστερά λαϊκά μέτρα ΔΕΝ θέλουν να πάρουν..

    Για κόψετε όλους τους μισθούς και συντάξεις σε όσους έχουν από άλλου εισοδήματα 40.000 χιλιάδες ευρώ το χρόνο...

    Διώξετε τον Στουρνάρα και Ζητήσετε να πάνε όλα τα χρήματα και κωδικοί στην τράπεζα της Ελλάδος, ΚΌΨΕΤΕ όλες της συντάξεις και όλα τα επιδόματα και φτιάξετε ΕΝΑ ποσό τον 800 ευρώ για όλους τους Συνταξιούχους από τον στρατηγό μέχρι τον φαντάρο και κανένα ποσό σε όσους έχουν εισόδημα άνω τον 25 χιλιάδων ευρώ...

    Κάνετε όλους τους μισθούς 1.000 ευρώ και ελέγξετε όλα τα παλιά εμβάσματα και πως απέκτησαν περιουσία τα τελευταία 15 χρόνια ΟΛΟΙ ...ΠΆΡΕΤΕ 10.000 Εφοριακούς ΝΑ τα κάνουν αυτά 2 χρόνια... στα δυο χρόνια καταργήστε το ρευστό τα ΠΆΝΤΑ θα κινούνται εντός της χώρας με χρεωστική κάρτα ΤΑ ΠΆΝΤΑ...Και πολλά άλλα που θα μπορούσατε να κάνετε ΠΟΛΛΆ =Ενιαίων Φ.Π.Α 9% ..θα πει κάποιος μα δεν είναι δημοκρατικά ΑΥΤΆ
    και βεβαία δεν ΕΊΝΑΙ, όταν θέλουμε να ΔΙΑΧΗΡΙΣΤΟΥΜΕ μια πτώχευση και όταν κάποιος είναι πτωχός δεν καταλαβαίνει από δημοκρατίες άλλα από ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ.. ...

    Αν δεν έχετε τα κότσια να κάνετε αυτές λεόντειες πράξεις και θέλετε Ευρώπη ΝΑ ξέρετε ότι οι πολυεθνικές που κυβερνούν δεν θέλουν να ΑΚΟΎΝ την λέξη ΑΡΙΣΤΕΡΆ στην εξουσία σας θέλουν σαν το Κ.Κ.Ε δημοσίους υπαλλήλους τους στην Αντιπολίτευση..

    Σταματήστε να τους πληρώνετε και κάνετε εκλογές Η πολεμήστε τους με τα σύγχρονα όπλα.. πόλεμο με κανονικά ηλεκτρονικά μέσα ΑΝ δεν ξέρετε τι είναι ο ηλεκτρονικός πόλεμος ρωτήσετε την NSA ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το email συνεργάτη του Στουρνάρα που «υπονομεύει την κυβέρνηση»

    Σύμφωνα με την εφημερίδα στο email με τίτλο «ο λογαριασμός των 100 ημερών» δίνεται αναλυτικά η επιχειρηματολογία κατά της κυβέρνησης..

    H εφημερίδα κάνει λόγο για «εσωτερική μονταζιέρα και ένα από τα ορμητήριά της να είναι το γραφείο του διοικητή της ΤτΕ». Όπως αναφέρεται στην επιστολή με ημερομηνία 6/05 και ώρα 2.12 μμ που έφυγε από το γραφείο τύπου του κ. Στουρνάρα με παραλήπτη γνωστό δημοσιογράφο υπό τον τίτλο ο λογαριασμός των 100 ημερών γράφει:

    Η φυγή καταθέσεων που κινήθηκε σε ομόλογα του εσωτερικού ή προς τα στρώματα ανέρχεται σε 30 με 35 δισ. ευρώ

    20 με 30 δισ. ευρώ η πτώση αξιών προς εισηγμένες και μη
    10 δισ. ευρώ τα ρέπος

    3 δισ. ευρώ οι παγωμένες πιστώσεις του ΕΣΠΑ, έπρεπε να είχαμε πάρει 4 δισ. ευρώ και έχουμε πάρει μόλις 1
    20 δισ. ευρώ λείπουν από τα χαρτονομίσματα σε κυκλοφορία
    δεν μπορεί να υπολογιστεί η απώλεια στα χρεόγραφα που έχουν οι ξένοι επενδυτές έχουν 70 δισ. ευρώ στα χέρια τους

    απαξίωση των ακινήτων
    3 δισ. ευρώ λιγότερα στην αγορά από τη μη εξόφληση των υποχρεώσεων του δημοσίου προς τους ιδιώτες
    Στη ζημιά πρέπει να προστεθεί η στάση πληρωμών των ιδιωτών προς τις τράπεζες που αύξησαν τα κόκκινα δάνεια.

    Οι τράπεζες απέκτησαν επιπλέον πρόβλημα και ίσως χρειαστούν επιπλέον ανακεφαλαιοποίηση

    Κι όλα αυτά μια μέρα μετά τις αιχμές που άφησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Βουλή για τον διοικητή της τράπεζας: «Στηρίζουμε τον Στουρνάρα, αλλά απαιτούμε να τηρεί την εθνική γραμμή», είπε....

    ΞΥΠΝΆΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι υπονομεύει ο Στουρνάρας την προσπάθεια για συμφωνία!

    Τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε κάνει λόγο για τρόικα… εσωτερικού, έσπευσε να επιβεβαιώσει ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού και στην κατακρεούργηση της ποιότητας ζωής στη χώρα μας, σκύβοντας το κεφάλι στις απαιτήσεις των ξένων συμφερόντων.

    Ο λόγος για τον κύριο Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος όχι μόνο δεν δίστασε να ξεπουλήσει την Ελλάδα, υπερασπιζόμενος με νύχια και με δόντια το περίφημο success story του Αντώνη Σαμαρά, αλλά χωρίς ίχνος μεταμέλειας, συνεχίζει το έργο του ως υποχείριο των δανειστών, βάζοντας τρικλοποδιές στην κυβέρνηση, ενώ αυτή δίνει τη σκληρή «μάχη» της διαπραγμάτευσης, στοχεύοντας σε μια επωφελή συμφωνία, στο πλαίσιο της λαϊκής εντολής.

    Συνεχίζοντας λοιπόν να υπονομεύει την εθνική αυτή προσπάθεια - σύμφωνα με αποκάλυψη της Εφημερίδας των Συντακτών – ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας (!), έστειλε, μέσω του γραφείου Τύπου του σε γνωστό δημοσιογράφο, e-mail με τίτλο: «Ο Λογαριασμός των 100 ημερών».
    Όσο για το περιεχόμενο; Το πλαίσιο της επιχειρηματολογίας... πολέμου κατά της κυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου που αναπαράγουν πρόθυμα (εντός και εκτός) μνημονιακά «παπαγαλάκια»! Ή αλλιώς: προπαγάνδα για το πώς χτίζεται η εικόνα μιας χρεωκοπημένης χώρας μέσα από τις… μονταζιέρες!

    Και μπορεί τα σχόλια να περιττεύουν, ωστόσο ο πρώην «καρφωτός» υπουργός Οικονομικών βρίσκεται για μία ακόμη φορά έκθετος στα μάτια του ελληνικού λαού που πλήρωσε με αίμα και θυσίες το... λογαριασμό και την υπόδουλη στάση των προηγούμενων κυβερνήσεων, οι οποίες έσκυψαν (καταφατικά) το κεφάλι στα μνημονιακά μέτρα λιτότητας που απαίτησαν οι δανειστές, προκειμένου να καθορίσουν το μέλλον της Ελλάδας, αδιαφορώντας για τους πολίτες της…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ρωσία καλεί την Ελλάδα να ενταχθεί στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS

    Πρόσκληση στην Ελλάδα να συμμετάσχει ως μέλος στην υπό διαμόρφωση νέα αναπτυξιακή τράπεζα που δημιουργούν οι Κίνα, Ρωσία, Βραζιλία, Ινδία, και Νότιος Αφρική (BRICS), απηύθυνε ο υφυπουργός Οικονομικών της Ρωσίας και εκπρόσωπος της νέας αναπτυξιακής τράπεζας Σεργκέι Στορτσακ.

    Οι χώρες της BRICS επιδιώκουν μέσα από την εν λόγω αναπτυξιακή τράπεζα να διασφαλίσουν τη χρηματοπιστωτική τους αυτονομία και τη δημιουργία πόλου ανταγωνιστικού προς το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Η αναπτυξιακή τράπεζα με κεφάλαια 50 δισ. δολάρια και δεξαμενή συναλλαγματικών διαθεσίμων ύψους 100 δισ. δολαρίων, έχει ένα υπολογίσιμο μέγεθος.

    Σε μια περίοδο που το χρηματοδοτικό πρόβλημα της χώρας παραμένει οξύ και αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα της διαπραγμάτευσης μεταξύ της Ελλάδας και των θεσμών, η συμμετοχή της χώρας στη νέα αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του Ρώσου υφυπουργού στο ΑΠΕ – ΜΠΕ θα της επιτρέψει να χρηματοδοτήσει μια σειρά αναπτυξιακά έργα.

    Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο κ.Στόρτσακ τόνισε ότι οι ελληνωρωσικές σχέσεις θα μπορούν να αναπτυχθούν σε διάφορους τομείς με τη χρήση του ρωσικού ρουβλίου ως νομίσματος για τις πληρωμές αγαθών και υπηρεσιών.

    Οι αναφορές αυτές γίνονται και εν όψει της δεύτερης συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου (18-20 Ιουνίου), με το Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στην Αγία Πετρούπολη.

    ΑΠΕ – ΜΠΕ:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ζωή «πυροβόλησε» κι από το Μαουτχάουζεν: «Ο λαός μας βιώνει εκβιασμούς κι απόπειρα εξανδραποδισμού»

    «Ο λαός μας σήμερα βιώνει εκβιασμούς και απόπειρα εξανδραποδισμού, έχει όμως ταυτόχρονα ζώσα τη συνείδησή του με την ιστορία του και με την ηρωική αντίσταση που εμπνέει και τη σημερινή μας ύπαρξη».

    Τα παραπάνω υπογράμμισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με την ευκαιρία της κυριακάτικης συμμετοχής της στις τελετές μνήμης για τα 70 χρόνια από την απελευθέρωση του ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης στο Μαουτχάουζεν στην Αυστρία, στο οποίο είχαν θανατωθεί 3.700 Έλληνες στη διάρκεια του Β΄ παγκοσμίου Πολέμου.


    «Εκπροσωπώ εδώ τον ελληνικό λαό, αλλά και τη διεκδίκηση των θυμάτων, και όσο κρατούμε ενεργά τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τόσο μπορούμε να αισθανόμαστε ότι ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα της εποχής, ένα κάλεσμα που είναι πολύ ευρύτερο από την ιστορική αποτίμηση των ειδεχθέστερων εγκλημάτων, ένα κάλεσμα που αποτελεί υπόμνηση ότι τα εγκλήματα που ξεχνιούνται επαναλαμβάνονται και υπό μεταλλαγμένες μορφές.

    Είναι ιδιαίτερη η αίσθηση σύνδεσης με την ιστορία, με τους νεκρούς και τους βασανισθέντες σε αυτόν εδώ τον τόπο του μαρτυρίου στο Μαουτχάουζεν, όπως ιδιαίτερο είναι και το αίσθημα τιμής, ευθύνης και καθήκοντος να δικαιώσουμε τα θύματα, να ενσαρκώσουμε τον αγώνα για ελευθερία, δημοκρατία, σεβασμό της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας», τόνισε η πρόεδρος της Βουλής.


    Η ίδια, εξάλλου, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Μανώλη Γλέζο, έναν «ζωντανό ήρωα που και σήμερα κρατά ψηλά τη σημαία της διεκδίκησης των επανορθώσεων για τις καταστροφές και τη δυστυχία και τη λαίλαπα που αποτέλεσε η ναζιστική κατοχή στη χώρα μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση