GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάκληση Honda CB650F

Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά στο μοντέλο CB650F του 2014, με περίοδο παραγωγής 29 Ιανουαρίου 2014 έως 30 Ιουλίου 2014. Σε ορισµένα δίκ...

Ανάκληση Honda CB650F Η συγκεκριμένη ανάκληση αφορά στο μοντέλο CB650F του 2014, με περίοδο παραγωγής 29 Ιανουαρίου 2014 έως 30 Ιουλίου 2014.

Σε ορισµένα δίκυκλα, εξαιτίας µη κατάλληλης επιλογής τύπου καλωδίου και τρόπου τοποθέτησης της εµπρός καλωδίωσης, σε συνδυασµό µε την συνεχή περιστροφή του τιµονιού, µπορεί να προκληθεί αποσύνδεση κάποιων καλωδίων ενώ επιπροσθέτως ενδέχεται να αποσυνδεθεί και η καλωδίωση των φώτων αλλαγής πορείας (φλας).

Αυτό µπορεί να έχει ως αποτέλεσµα την δυσλειτουργία του προβολέα, των φλας, του κοντέρ και της κόρνας. Στη χειρότερη περίπτωση, υπάρχει ενδεχόµενο σβησίµατος του κινητήρα.

Η ανάκληση, σύµφωνα µε έγγραφη δήλωση του διανοµέα της Honda στη χώρα µας, αφορά 24 µοτοσικλέτες, στους ιδιοκτήτες των οποίων θα σταλούν προσωπικές επιστολές.

Πηγή: mototriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση