GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέβασε ένα σύννεφο στο instagram και κέρδισε μια Dinner in the Sky εμπειρία

Το Dinner in the Sky σας ανεβάζει στα σύννεφα για ακόμη μια φορά με έναν πολύ εύκολο και παιχνιδιάρικο τρόπο. Φωτογραφίστε το δικό σας...

Ανέβασε ένα σύννεφο στο instagram και κέρδισε μια Dinner in the Sky εμπειρία

Το Dinner in the Sky σας ανεβάζει στα σύννεφα για ακόμη μια φορά με έναν πολύ εύκολο και παιχνιδιάρικο τρόπο.

Φωτογραφίστε το δικό σας σύννεφο, ανεβάστε το στον "ουρανό" του @dinnerintheskyathens στο instagram με hashtag #tosynnefomou και κερδίστε μια Dinner in the Sky εμπειρία σε ύψος 50 μέτρων!

Ο διαγωνισμός θα "τρέχει" όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ οι κληρώσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει μια πρόσκληση για δύο άτομα.

Το μενού είναι πλήρες και αποτελείται από πέντε πιάτα, συνοδευμένο από κρασί και ένα επιδόρπιο έκπληξη, με όλα τους να εκπροσωπούν τη μεσογειακή κουζίνα που εμφανίζει ιδιαίτερη αδυναμία στα ελληνικά προϊόντα.

Σαρανταπέντε μεγάλες πόλεις στον κόσμο φιλοξενούν το Dinner in the Sky που από ό,τι έχει αποδείξει θεωρείται μια από τις αγαπημένες εμπειρίες επισκεπτών και μη. Από φέτος λοιπόν, έχουμε τη χαρά να το απολαμβάνουμε και στην Αθήνα, σε ένα σημείο που μόνο ιδανικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Συγκεκριμένα, στην Τεχνόπολη όσοι αγαπάμε την περιπέτεια, τη γαστρονομία και την πόλη (μας), πλέον μπορούμε να παραδοθούμε σε ένα δείπνο αφ' υψηλού με συγκλονιστική θέα!

Καθημερινά το ραντεβού για την πιο γευστική σας... πτήση δίνεται στις 19.30, ενώ κάθε Παρασκευή και Σάββατο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το δείπνο των 21.30.

Το δείπνο διαρκεί μιάμιση ώρα περίπου, ενώ για όσους επιθυμούν κάτι εναλλακτικό του δείπνου, μπορούν να επιλέξουν το cocktail menu (€60/άτομο). Η κράτηση είναι απαραίτητη, ενώ μπορείτε να διοργανώσετε "στα ψηλά" και κάποιο εταιρικό event.

Info
Τεχνόπολη, Γκάζι
Τηλ. 210 6753180, 6945 396509
dinnerinthesky.gr
www.facebook.com/Dinnerintheskygreece?fref=ts

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση