GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμερικανή μητέρα τριών παιδιών… στη μάχη κατά του ISIS

Μία Αμερικανή, μητέρα τριών παιδιών, άφησε τη ζωή της στη βόρεια Καρολίνα και εντάχθηκε στο δυναμικό των Κούρδων ανταρτών που μάχονται ενα...

Αμερικανή μητέρα τριών παιδιών… στη μάχη κατά του ISIS
Μία Αμερικανή, μητέρα τριών παιδιών, άφησε τη ζωή της στη βόρεια Καρολίνα και εντάχθηκε στο δυναμικό των Κούρδων ανταρτών που μάχονται εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, η 25χρονη Σαμάνθα Τζόνστον, είχε υπηρετήσει παλαιότερα στον αμερικανικό στρατό αλλά ποτέ εκτός των ΗΠΑ, ενώ προσθέτει ότι υπηρετούσε σε θέση μηχανικού και ποτέ δεν είχε λάβει μέρος σε πόλεμο.
Στην αρχή του ταξιδιού της προς το Ιράκ, όπως αποκαλύπτει η ίδια, έκλαιγε καθώς της ήταν εξαιρετικά δύσκολη η απόφαση, αλλά «αν δεν πήγαινα δεν θα συγχωρούσα ποτέ τον εαυτό μου» προσθέτει.
Η Τζόνστον ποστάρει καθημερινά στο facebook φωτογραφίες, όπου εικονίζεται οπλισμένη και με πλήρη εξάρτηση, να προσφέρει κατά κύριο λόγο ανθρωπιστική βοήθεια σε ορφανά παιδιά.
Σε συνέντευξή της, η Τζόνστον αναφέρει: «Τα παιδιά που είναι εδώ, είναι άστεγα και ορφανά. Μητέρες και κορίτσια έχουν βιαστεί και πουληθεί, οι πατεράδες τους έχουν σκοτωθεί. Υποφέρουν. Δεν μπορούσα να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια ενώ τα γνώριζα όλα αυτά. Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τα παιδιά μου στα μάτια, λέγοντας ‘δεν έκανα τίποτα για να βοηθήσω’.
Η 25χρονη που είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός 5χρονου παιδιού και τρίχρονων διδύμων λέει ότι ήδη της έχουν λείψει τα μωρά της και επιθυμεί να επιστρέψει σπίτι. Ωστόσο συμπληρώνει: Έχω έναν σκοπό εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση