GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία ΣΥΡΙΖΑ για PhD - Η προπαγάνδα για μέτρα, εκλογές, δημοψήφισμα

Κορυφώνονται τα σεμινάρια πολιτικής προπαγάνδας που παραδίδει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλύουμε τα βασικά: Σεμινάριο 1ο: Σκληρή διαπραγμάτευσ...


Κορυφώνονται τα σεμινάρια πολιτικής προπαγάνδας που παραδίδει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αναλύουμε τα βασικά:

Σεμινάριο 1ο: Σκληρή διαπραγμάτευση.
Η διεθνοποίηση του Ελληνικής κρίσης υπό τους όρους της εθνικής απομόνωσης, κατάφερε να περάσει στην κοινωνία μέσω ΜΜΕ ως σκληρή διαπραγμάτευση. Σε αυτό σενετέλεσε η γραφική στάση των Βαρουφάκη, Λαφαζάνη κ.α., αλλά κυρίως ότι οι πονεμένοι Έλληνες είχαν ανάγκη να δουν ένα πολιτικό τσαμπουκά, επιθυμώντας ταυτόχρονα .... και μία συμφωνία. Έδαφος για αυτή την επικοινωνιακή επιτυχία, στάθηκε επίσης το γεγονός πως η προηγούμενη κυβέρνηση με φωνές όπως του Γεωργιάδη, Βορίδη κ.α. έδινε την εικόνα της απόλυτης υποταγής, προς όφελος των διεθνών οικονομικών λόμπυ.

Σεμινάριο 2ο: Συνωμοσία κατά της κυβέρνησης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης άρχισε να στήνει το σενάριο της υπονόμευσης του έργου του για τη δημιουργία της αριστερής παρένθεσης. Κυρίως κατά των κακών δανειστών, γιατί μόνο αυτοί θα φταίνε για την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτό βοήθησε η τραγική στάση της ΝΔ και του προέδρου της που έδρασε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φανεί πως επιθυμούσε περισσότερο τη δική του δικαίωση παρά τη σωτηρία της χώρας. Ακόμη οι διεθνείς συμφωνίες περί παρατάσεως του μνημονίου, παρουσιάστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ ώς μικρές χρονικά (με σκοπό τον στραγγαλισμό του μετά τις εκλογές) τη στιγμή που τις καταδίκαζε ως αντιπολίτευση. Τέλος εχθροί ανακαλύπτονται καθημερινά, όπως στην περίπτωση του Στουρνάρα, όπου κυβερνητικές εφημερίδες «αποκαλύπτουν» τον δήθεν καταγγελτικό λόγο της Τράπεζας της Ελλάδας, για τις 100 καταστροφικές ημέρες ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και να είχε δράσει παραπολιτικά ο Στουρνάρας.... θα είχε μιλήσει για το αυτονόητο δηλαδή για την οικονομική ασφυξία. Όμως «στοχοποιείται» γιατί ... υπάρχει μία ευκαιρία.. και στο κάτω – κάτω, λάσπη είναι. Άρα καλή είναι.

Σεμινάριο 3ο: Ο κυβερνητικός ΣΥΡΙΖΑ χωρίς δανεικά ...αγωνίζεται και πληρώνει τις υποχρεώσεις του.
Μεγάλο ψέμα!! Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πελάτες του μόνο τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Μόνο αυτούς πληρώνει, μαζί με τις δόσεις των διεθνών υποχρεώσεων. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν απλήρωτα. Αυτή η επίπλαστη εικόνα που είναι εικόνα «εντατικής», δηλαδή παροχές μόνο για τα απαραίτητα και για συγκεκριμένους σκοπούς, δεν είναι φυσικά η πραγματική εικόνα της οικονομίας που έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Όμως έχει γίνει η μεγάλη επιτυχία να παρουσιάζεται στην κοινωνία ως μία μεγάλη οικονομική επάρκεια λόγω συνετής διαχείρισης που οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον στραγγαλισμό όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων.

Σεμινάριο 4ο: Η κυβέρνηση εργάζεται σκληρά.
Μεγάλη απάτη. Η οικονομική ασφυξία λόγω της έντιμης διαπραγμάτευσης έχει φέρει ανικανότητα για εφαρμογή οποιασδήποτε πολιτικής με νόημα. Όσοι βρίσκονται σε υπουργεία γνωρίζουν πολύ καλά πως οι υπουργοί πραγματοποιούν ραντεβού για τις δημοσιογραφικές ανάγκες και όχι ουσίας. Άλλωστε η ενασχόλησή τους με τα τηλεοπτικά παράθυρα και γενικά τα ΜΜΕ ξεπερνά κάθε φαντασία... για μία Ελλάδα της βαθιάς κρίσης που θέλει τους κυβερνητικούς να λύνουν προβλήματα αντί να τα σχολιάζουν.
Όλα τα παραπάνω έχουν ετοιμάσει το πεδίο είτε για νέα και πολύ σκληρότερα μέτρα, είτε για εκλογές ή/και δημοψήφισμα. Σουρεάλ: ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ως κυβέρνηση ο μοναδικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε πολιτική και οικονομική εξέλιξη. Μην ξεχνούμε πως αυτός κυβερνά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει σεμινάρια για PhD. Τα «γατάκια» της αντιπολίτευσης έχουν κάτσει και πάλι στα θρανία.
Αργυρώ Θεοτοκάτου
www.tokentro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση