GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βόμβα" στη showbiz! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι χώρισε...

Αυτός και αν είναι χωρισμός - "μπόμπα" που κανείς δεν τον περίμενε. Πασίγνωστο - αν και χαμηλών τόνων - ζευγάρι, μετά από πέντε...

Αυτός και αν είναι χωρισμός - "μπόμπα" που κανείς δεν τον περίμενε. Πασίγνωστο - αν και χαμηλών τόνων - ζευγάρι, μετά από πέντε χρόνια σοβαρής σχέσης χώρισε!
Ο λόγος για τη Λένα Παπαληγούρα και τον Πάνο Κοκκινόπουλο, οι οποίοι μετά από 5 χρόνια, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας real, το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα στη σχέση του που τελικά δεν κατάφεραν να λύσουν.


Έτσι, με πολιτισμένο τρόπο αποφάσισαν από κοινού να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Η κόρη του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης, όσο ήταν ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους, ενώ απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας. Και μπορεί να τους χώριζαν πάρα πολλά χρόνα διαφοράς, έμοιαζαν απόλυτα ταιριαστοί. Μάλιστα, οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο πρώτο επεισόδιο του Κόκκινου Κύκλου, όπου η Παπαληγούρα εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο, συνυπέγραφε το σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση