GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

SOS από το Αιγαίο για τον "οικονομικό θάνατο" από τα νέα μέτρα!

Κοινή δήλωση των εκπροσώπων φορέων της Δωδεκανήσου για τα κυοφορούμενα δημοσιονομικά μέτρα, ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου Με υψηλό αίσθ...

Κοινή δήλωση των εκπροσώπων φορέων της Δωδεκανήσου
για τα κυοφορούμενα δημοσιονομικά μέτρα, ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου


Με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην μάχη επιβίωσης που δίνει η χώρα, αλλά και με πλήρη συναίσθηση των ζητημάτων που κληρονομήσαμε στον τόπο μας και οφείλουμε να υπερασπιστούμε, οι εκπρόσωποι παραγωγικών τάξεων, επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων που συμμετείχαμε στην σύσκεψη την οποία συγκάλεσε, σήμερα στην Ρόδο, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, παρόντων των βουλευτών Δωδεκανήσου κ.κ. Δημήτρη Γάκη και Μάνου Κόνσολα, με θέμα τα υπό συζήτηση φορολογικά μέτρα στα νησιά του Αιγαίου, καταλήξαμε στα εξής:
Επαναβεβαιώνουμε την ανάγκη διατήρησης πάση θυσία των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά του Αιγαίου, ανεξαρτήτως των φορολογικών αλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους δανειστές.
Ουδείς διαφώνησε στην ανάγκη ευρείας συμμετοχής στον εθνικό αγώνα αναζήτησης εσόδων και ανάτασης της χώρας.
Έχει ιστορική και εθνική ευθύνη ο πρωθυπουργός να σταματήσει την περαιτέρω στοχοποίηση του ευαίσθητου και ευάλωτου χώρου του Αιγαίου, να διασφαλίσει την βιωσιμότητα των νησιών, την προστασία και την περαιτέρω ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού, του βασικού πυλώνα στήριξης της εθνικής οικονομίας και της προοπτικής ανάπτυξής της.
Σύσσωμοι οι αυτοδιοικητικοί, παραγωγικοί, επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς του τόπου αποφασίσαμε την έναρξη αγωνιστικών κινητοποιήσεων, για να αποτρέψουμε τον οικονομικό θάνατο των νησιών του Αιγαίου.

Οι συνυπογράφοντες:
Γεώργιος Χατζημάρκος, Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου
Φώτης Χατζηδιάκος, Πρόεδρος Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου
Ιωάννης Πάππου, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση