GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλικό supercar 700 ίππων

Στο supercar event του Monaco, στο Top Marques 2015, εμφανίστηκε ένα μοντέλο μιας εταιρείας που πιθανότατα δεν έχετε ακούσει στο παρελθ...

Ιταλικό supercar 700 ίππων Στο supercar event του Monaco, στο Top Marques 2015, εμφανίστηκε ένα μοντέλο μιας εταιρείας που πιθανότατα δεν έχετε ακούσει στο παρελθόν. Ονομάζεται Mazzanti Evantra και όπως πιθανότατα φανταστήκατε προέρχεται από την Ιταλία. Η Mazzanti ιδρύθηκε μόλις το 2002 από τον Luca Mazzanti και αρχικά συνδεόταν με το Studio Faralli.
Προεξάρχον χαρακτηριστικό του είναι οι πόρτες gullwing που, όμως, ανήκουν ανάποδα προς τα επάνω. Το βάρος του Evantra είναι μόλις 1.315 κιλά και διαθέτει έναν αμερικάνικο 7λιτρο V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 700 ίππους ισχύος και 847 Nm ροπής. Συνεργάζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο και επιτρέπει στο όχημα να κάνει το 0-100 σε 3 δλ και να έχει τελική ταχύτητα 349 χλμ./ώρα.
Άγνωστη παραμένει η τιμή κτήσης του ιταλικού supercar, αλλά δεν προβλέπεται να είναι χαμηλή, καθώς η Mazzanti φτιάχνει ετησίως μόλις πέντε Evantra.
Δείτε παρακάτω το σχετικό video:
Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση