GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Supergirl στο CBS

Μήπως είναι κάποιο πουλί; Μήπως είναι ένα αεροπλάνο; Όχι είναι το Supergirl! To CBS παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα του σειρά, ...

Το Supergirl στο CBS
Μήπως είναι κάποιο πουλί; Μήπως είναι ένα αεροπλάνο; Όχι είναι το Supergirl! To CBS παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ για τη νέα του σειρά, με πρωταγωνίστριες τις Μελίσσα Μπένοϊστ, Τσάιλερ Λι και Καλίστα Φλόχκαρτ. Στο νέο κλιπ, βλέπουμε την 24χρονη ξαδέλφη του Superman, Κάρα Ζορ-Ελ, επιτέλους να αποκτά τις υπεράνθρωπες ικανότητές της.
Η Κάρα Ζορ-Ελ (Μελίσσα Μπένοϊστ), προσπαθεί να εξισορροπήσει, ανάμεσα στην κανονική ζωή, σπαταλώντας το χρόνο της σε ραντεβού και δουλεύοντας για ένα άθλιο αφεντικό (Καλίστα Φλόχκαρτ), και το υπεράνθρωπο είναι της. Τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο, όταν σώζει την αδελφήΤσάιλερ Λι) της εργοδότριάς της σε αεροπορικό δυστύχημα. Πολύ γρήγορα όλοι μαθαίνουν για το Supergirl. Ωστόσο η πραγματική της ταυτότητα εξακολουθεί να παραμένει ένα μυστήριο για τον κόσμο.
Είναι ενδιαφέρον ότιυπάρχει πιθανότητα -αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα επισήμως-στη σειρά να παίξει η Έλεν Σλάτερ και ο Ντιν Κέιν που ήταν οι πρώτοι που υποδύθηκαν το Supergirl και τον Superman.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση