GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Taxis: Ανοίγει η εφαρμογή για την υποβολή 5,5 εκατ. δηλώσεων

Ανοίγει στα τέλη της εβδομάδας η εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή 5,5 εκατ. δηλώσεων. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί ο ακριβής χρόνος έν...

Taxis: Ανοίγει η εφαρμογή για την υποβολή 5,5 εκατ. δηλώσεων
Ανοίγει στα τέλη της εβδομάδας η εφαρμογή στο Taxis για την υποβολή 5,5 εκατ. δηλώσεων.
Ακόμη δεν έχει καθοριστεί ο ακριβής χρόνος έναρξης υποβολής των δηλώσεων, καθώς εξαρτάται από τον χρόνο ψήφισης της τροπολογίας, με την οποία η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών προχώρησε σε  αλλαγές στις ισχύουσες διατάξεις για τα ανείσπρακτα ενοίκια και τη φορολογική μεταχείριση αγροτικών επιδοτήσεων και αποζημιώσεων.
Με την ίδια τροπολογία προβλέπεται ότι όσοι φορολογούμενοι εξοφλήσουν τον φόρο εισοδήματος εφάπαξ έως το τέλος Ιουλίου θα έχουν έκπτωση φόρου 2%.
Οι φορολογούμενοι θα διαπιστώσουν φέτος ότι η εφορία γνωρίζει εκ των προτέρων κάθε ευρώ που πλήρωσαν στις τράπεζες για τοκοχρεολυτικές δόσεις πάσης φύσεως δανείων. Οι σχετικοί κωδικοί θα είναι προσυμπληρωμένοι από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ, όπως συμβαίνει με τους τόκους καταθέσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση