GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

To High-Tech κέντρο σχεδίασης της Opel

Η Opel θέτει τις βάσεις για την αυτοκινητιστική σχεδίαση του μέλλοντος με καινοτόμες επενδύσεις στο Rüsselsheim. Την περασμένη εβδομάδ...

To High-Tech κέντρο σχεδίασης της Opel
Η Opel θέτει τις βάσεις για την αυτοκινητιστική σχεδίαση του μέλλοντος με καινοτόμες επενδύσεις στο Rüsselsheim. Την περασμένη εβδομάδα εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο ταχείας διαμόρφωσης νέων προϊόντων, όπου θα παράγονται μοντέλα σχεδίασης και πρωτότυπα αυτοκίνητα του μέλλοντος. Η Opel έχει επενδύσει συνολικά πέντε εκατομμύρια ευρώ σε υπερσύγχρονα μηχανήματα και στον εκσυγχρονισμό των κτιρίων.
H ταχεία διαμόρφωση προϊόντων είναι μία τεχνολογική καινοτομία που μειώνει σημαντικά το χρόνο εξέλιξής τους. Μοντέλα σχεδίασης μπορούν να παράγονται σε διάφορες κλίμακες σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, επιτρέποντας την πλήρη ανάδειξη των αναλογιών και των σχεδιαστικών στοιχείων. Το ψηφιοποιημένο, πενταξονικό μηχάνημα επεξεργάζεται 60 μέτρα το λεπτό και μπορεί να δημιουργεί τα πιο περίπλοκα σχήματα με άριστη ποιότητα και κορυφαία ακρίβεια. Τα μηχανήματα μπορούν να επεξεργάζονται διάφορα υλικά όπως αλουμίνιο, plexiglas και πλαστικό με διαφορετικούς βαθμούς σκληρότητας.
Οι επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων πήραν μία γεύση από τις πολυάριθμες δυνατότητες που προσφέρουν τα νέα υψηλής τεχνολογίας κέντρα: Το Monza concept car, που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2013, είχε περίοπτη θέση στις νέες εγκαταστάσεις.
Το Κέντρο Σχεδίασης στο Rüsselsheim κουβαλά μία παράδοση 50 και πλέον χρόνων. Όντας το πρώτο του είδους του στην Ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, προσέλκυσε σχεδιαστικές αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο.
Το νέο Κέντρο είναι ένα ακόμα βήμα στην προϊοντική επέλαση μεγάλης κλίμακας της Opel με το λανσάρισμα 27 νέων μοντέλων και 17 νέων κινητήρων μεταξύ 2014 και 2018. Επόμενος σταθμός είναι το νέο Astra που θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση