GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον 1ο Αγώνα Δρόμου "Όλοι Μαζί Μπορούμε"

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να αναπτύσσει υπεύθυνη επιχειρηματική δράση, έδωσε το παρόν στον 1ο αγώνα δρόμου...

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. στον 1ο Αγώνα Δρόμου
Η Μαρινόπουλος Α.Ε., μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να αναπτύσσει υπεύθυνη επιχειρηματική δράση, έδωσε το παρόν στον 1ο αγώνα δρόμου «Όλοι Mαζί Mπορούμε» του ΣΚΑΪ. Ο αγώνας δρόμου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Ιουνίου, στο Μαραθώνα, αποτέλεσε μια πρωτοβουλία ανθρώπινης αλληλεγγύης, με στόχο την ενίσχυση ευπαθών ομάδων.
Περισσότεροι από 50 εργαζόμενοι της Μαρινόπουλος Α.Ε. έλαβαν μέρος στις διαδρομές των 5 και 9 χλμ. συνδράμοντας στην εθελοντική αυτή πρωτοβουλία, με τον συμβολικό τους αγώνα.
Παράλληλα, υποστηρίζοντας σταθερά, τα τελευταία χρόνια, την ενέργεια «Όλοι Mαζί Mπορούμε», η Μαρινόπουλος ενίσχυσε την πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ, προσφέροντας βασικά είδη για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Η Μαρινόπουλος υποστηρίζει συστηματικά την πρωτοβουλία «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συμμετέχοντας ενεργά εδώ και 4 χρόνια στην εκστρατεία συλλογής τροφίμων, μέσα από το δίκτυο 1.026 καταστημάτων της.

Έχοντας ως βασικό πυλώνα της δραστηριοποίησης της την Εταιρική Υπευθυνότητα, η Μαρινόπουλος Α.Ε. δεσμεύεται να συνεχίσει να υλοποιεί «συμμαχίες» και συντονισμένες ενέργειες που προσφέρουν αρωγή σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και εμπνέουν την κοινωνική συμμετοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση