GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ήσυχος και γλυκομίλητος" ο 21χρονος που σκότωσε 9 ανθρωπους στο Τσάρλεστον

Το όνομα του 21χρονου Αμερικανού που άνοιξε πυρ εναντίον της εκκλησίας στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και σκότωσε 9 ανθρώπους εί...


Το όνομα του 21χρονου Αμερικανού που άνοιξε πυρ εναντίον της εκκλησίας στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας και σκότωσε 9 ανθρώπους είναι Ντίλαν Ρουφ, έγραψε η εφημερίδα Post and Courier, επικαλούμενη το FBI. Ο νεαρός δράστης εξακολουθεί και διαφεύγει της σύλληψης και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Ο θείος του υπόπτου αναγνώρισε τον 21χρονο από την φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Ο ίδιος δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι ο πατέρας του 21χρονου του προσέφερε το όπλο που χρησιμοποίησε, ένα περίστροφο διαμετρήματος 45 χιλιοστών ως δώρο για τα γενέθλιά του τον Απρίλιο.
Ο θείος του Ντίλαν Ρουφ περιέγραψε τον ύποπτο ως έναν άνθρωπο ήσυχο και γλυκομίλητο.
Ο ύποπτος, ο οποίος χαρακτηρίζεται "πολύ επικίνδυνος", "παρέμεινε επί μία ώρα μαζί με την ομάδα των πιστών που μελετούσε τη Βίβλο στην εκκλησία πριν ανοίξει πυρ", διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του Tσάρλεστον Γκρέγκορι Μάλεν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Την ίδια ώρα, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα για «έγκλημα υποκινούμενο από το μίσος» σχετικά με την επίθεση στην εκκλησία του Τσάρλεστον, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Δικαιοσύνης.Ο χαρακτηρισμός του εγκλήματος ως υποκινούμενο από το μίσος επιτρέπει στις αρχές να ενεργοποιήσουν πρόσθετα μέσα σε ομοσπονδιακό επίπεδο.
Η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 21:00 τοπική ώρα, χθες το βράδυ, (04:00 ώρα Ελλάδας) σε μία από τις παλαιότερες εκκλησίες Αφροαμερικανών, την επισκοπική εκκλησία Emanuel African Methodist. Έξι γυναίκες και 3 άνδρες έχασαν την ζωή τους σε αυτήν την επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση