GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη - 47χρονος αστυνομικός: Ελάτε στραγγάλισα την κόρη μου

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 7χρονης Χρύσας, την οποία σκότωσε ο 47χρονος πατέρας της, αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ, στον Εύοσμο Θε...

Θεσσαλονίκη - 47χρονος αστυνομικός: Ελάτε στραγγάλισα την κόρη μου

Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της 7χρονης Χρύσας, την οποία σκότωσε ο 47χρονος πατέρας της, αστυνομικός της ομάδας ΜΑΤ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ο 47χρονος που ομολόγησε ο ίδιος ότι σκότωσε το μικρό κοριτσάκι, αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα.

Ο ίδιος κάλεσε χθες το απόγευμα την αστυνομία, λέγοντας πως σκότωσε την κόρη του. "Ελάτε στραγγάλισα την κόρη μου" φέρεται να είπε στην Άμεση Δράση. Άμεσα στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ασθενοφόρο. Παρά τις προσπάθειες δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το κοριτσάκι στη ζωή.

Έκτοτε ο 47χρονος παραμένει κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου εξετάζεται από τους συναδέλφους του που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας, ο θάνατος της μικρής Χρύσας προήλθε από ασφυξία, γεγονός που ενισχύει την αρχική εκτίμηση ότι ο 47χρονος στραγγάλισε την ανήλικη κόρη του.

Μέχρι στιγμής -πάντως- δεν έγινε γνωστό τι εξώθησε τον κατηγορούμενο άνδρα να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ Θεσσαλονίκης, επέστρεψε πριν από λίγες μέρες στην υπηρεσία του, έπειτα από πολύμηνη άδεια ανατροφής που είχε λάβει, λόγω της γέννησης του δεύτερου παιδιού του.

Την ώρα του εγκλήματος, ο κατηγορούμενος βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με την 7χρονη. Η σύζυγός του έλειπε εκείνη την ώρα από το σπίτι, όπως επίσης το -ηλικίας ενός έτους- μικρότερο παιδί τους.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν την υπηρεσία του για κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε πριν από δέκα και πλέον χρόνια προβλήματα άγχους, αλλά έκτοτε δεν φαίνεται να αναφέρθηκε κάποιο ψυχοσωματικό πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση