GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε Κηφισιά και Νέα Ερυθραία: Ουρές 50-70 ατόμων σε ΑΤΜ και παρουσία αστυνομίας!

Ουρές που ξεπερνούν τα 60 άτομα βρίσκονται μπροστά από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης. Ωστόσο μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο twitter...

Ουρές που ξεπερνούν τα 60 άτομα βρίσκονται μπροστά από τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης. Ωστόσο μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο twitter προκαλεί έκπληξη και ανησυχία, καθώς παρόντες στο ΑΤΜ, είναι έξι αστυνομικοί, οι οποίοι επιβλέπουν την κατάσταση.



Ενδεικτικό είναι και το σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο twitter
«Ουρές στις τράπεζες: Περίπου 50 άτομα στη Νέα Ερυθραία (βόρεια της Αθήνας). Παρουσία αστυνομίας. Ησυχία. Ηρεμία. Οπως σε κηδεία».

Οι φωτογραφίες του Guardian με τις ουρές 78 ατόμων σε ΑΤΜ της Κηφισιάς

Οι τεράστιες ουρές που κάνουν οι Έλληνες στα ATM όλης της χώρας συνεχίζουν να απασχολούν τα ξένα Μέσα και τους ανταποκριτές τους.

Σε πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε ο ανταποκριτής του Γκάρντιαν στην Ελλάδα, φαίνεται μία ουρά 78 ατόμων σε ΑΤΜ της Κηφισιάς.

«Ο συναγερμός αυξάνεται ακόμα και στις πλούσιες περιοχές της Αθήνας που έμειναν ανεπηρέαστες το Σάββατο. Βρίσκομαι στην Κηφισιά, ένα βόρειο προάστιο, και μόλις μέτρησα 78 άτομα να κάνουν ουρές σε 4 ATM», γράφει ο ανταποκριτής του Γκάρντιαν Τζον Χούπερ.



1 σχόλιο

  1. Είστε σοβαροί? που τα είδατε αυτά? Εγω ήμουν Κηφησιά όλη μέρα και max 6-7 άτομα σε ένα από τα δύο ATM. Στο άλλο λιγότερα! ΨΕΥΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση