GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα έκανες εάν έβρισκες 7.500 ευρώ στο δρόμο;

Την Τετάρτη, ένας μοτοσικλετιστής, ενώ κινούνταν στο Καλάμι Χανίων, έχασε ξαφνικά τη μπαγαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στο δρόμο...

Τι θα έκανες εάν έβρισκες 7.500 ευρώ στο δρόμο;

Την Τετάρτη, ένας μοτοσικλετιστής, ενώ κινούνταν στο Καλάμι Χανίων, έχασε ξαφνικά τη μπαγαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στο δρόμο, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό. Ακριβώς από πίσω του, βρισκόταν ένας οδηγός λεωφορείου ο οποίος σταμάτησε, σήκωσε τη μπαγαζιέρα και όταν την άνοιξε  είδε ένα... μικρό θησαυρό αξίας 7.500 ευρώ.

Δίχως δεύτερη σκέψη, πήρε τη μπαγαζιέρα με το χρηματικό ποσό και την παρέδωσε στην αστυνομία. Οι αρχές στη συνέχεια βρήκαν τον ιδιοκτήτη και του επέστρεψαν τα χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την μισθοδοσία υπαλλήλων σε κατάστημα που διαθέτει.

Ακόμα πιο συγκινητικό όμως είναι το γεγονός ότι ο οδηγός, δεν δέχτηκε να λάβει ούτε τα εύρετρα που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και αντιστοιχούν στο 10% του ανευρεθέντος ποσού, αν και ο καταστηματάρχης προθυμοποιήθηκε να του τα αποδώσει.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση