GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκε 7.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία

Ένας Χανιώτης είπε να αποφάσισε να κάνει την διαφορά όταν βρήκε μπροστά του ένα πορτοφόλι με 7.500 ευρώ. Σύμφωνα με τη Νέα Τηλεόραση ...

Βρήκε 7.500 ευρώ και τα παρέδωσε στην αστυνομία
Ένας Χανιώτης είπε να αποφάσισε να κάνει την διαφορά όταν βρήκε μπροστά του ένα πορτοφόλι με 7.500 ευρώ.
Σύμφωνα με τη Νέα Τηλεόραση της Κρήτης ένα μοτοσικλετιστής, ο οποίος βρισκόταν στο Καλάμι, έχασε ξαφνικά τη μπαγαζιέρα από το μηχανάκι του, η οποία έπεσε στο δρόμο, χωρίς ο ίδιος να αντιληφθεί το παραμικρό.
Ο οδηγός βρισκόταν ακριβώς πίσω του, σταμάτησε, σήκωσε τη μπαγαζιέρα και όταν την άνοιξε  είδε ένα μικρό θησαυρό αξίας 7.500 ευρώ, τον οποίο παρέδωσε στη συνέχεια στην αστυνομία. Οι αρχές με τη σειρά τους εντόπισαν τον ιδιοκτήτη και του επέστρεψαν τα χρήματα, τα οποία προορίζονταν για την μισθοδοσία υπαλλήλων σε κατάστημα που διαθέτει.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο οδηγός, δεν δέχτηκε να λάβει ούτε τα εύρετρα που δίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις και αντιστοιχούν στο 10% του ανευρεθέντος ποσού, αν και ο καταστηματάρχης προθυμοποιήθηκε να του τα αποδώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση