GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aν δεν ψηφιστεί η συμφωνία...

Yannis Koutsomitis Αύριο στις 8μμ ώρα Ελλάδος η νέα συνεδρίαση του Eurogroup. Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη ανοικτά και υπάρχει κενό τουλάχ...

Yannis Koutsomitis

Αύριο στις 8μμ ώρα Ελλάδος η νέα συνεδρίαση του Eurogroup.

Υπάρχουν πολλά θέματα ακόμη ανοικτά και υπάρχει κενό τουλάχιστον 700 εκατομμυρίων ευρώ.
Στο εσωτερικό μέτωπο δοκιμάζονται οι λεπτές ισορροπίες, ενώ δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για σοβαρή κοινοβουλευτική διαδικασία. Μη με ρωτήσετε ποιός φταίει.

Το διακύβευμα είναι πολύ απλό: Αν η όποια συμφωνία (που ακόμη δεν υπάρχει) δεν έχει ψηφιστεί από τη Βουλή μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, τότε δεν έχει καμία σημασία η συμφωνία. Διότι τα λεφτά από το Eurogroup επιστρέφονται πίσω στις χώρες της Ευρωζώνης και δεν τα ξαναπαίρνουμε ούτε με βίντσι.

Ασχοληθείτε όσο θέλετε για το αν είναι άδικη η νέα φορολογία που προβλέπεται στη συμφωνία διότι μπορεί να διαλύσει την επιχειρηματικότητα (που κατά 90% αυτό θα συμβεί), αλλά αν δεν ψηφιστεί η συμφωνία, την ερχόμενη Τρίτη δεν θα υπάρχει κάν επιχειρηματικότητα για να ανησυχούμε για αυτήν. Διότι έτσι επέλεξε η Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση