GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα εφαρμογή για "έξυπνα νέα" από την Apple

Μια νέα εφαρμογή για «έξυπνες ειδήσεις» πρόκειται να συμπεριλάβει η Apple στην τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού της. Η εφαρμογή ...

Νέα εφαρμογή για
Μια νέα εφαρμογή για «έξυπνες ειδήσεις» πρόκειται να συμπεριλάβει η Apple στην τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού της.
Η εφαρμογή αυτή θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν τα θέματα, τις εφημερίδες και τα περιοδικά που τους ενδιαφέρουν πιο πολύ και στη συνέχεια θα τους παρουσιάζει τις πιο σχετικές ειδήσεις από αυτά.
Οι εκδότες θα μπορούν ακόμη να δημιουργούν interactive ιστορίες, τις οποίες η εφαρμογή θα ενημερώνει αυτόματα, ανάλογα με τις προτιμήσεις των χρηστών.
«Πιστεύουμε ότι θα προσφέρει την καλύτερη mobile reading εμπειρία από ποτέ» ανέφερε η Susan Prescott της Apple. «Η εφαρμογή News app είναι έξυπνη, έτσι όσο περισσότερο διαβάζω, θα μου εμφανίζει περισσότερες ιστορίες οι οποίες θα με ενδιαφέρουν».
Αρχικά θα εμφανίζει στους χρήστες τις πηγές ειδήσεων από τις οποίες τους αρέσει να επιλέγουν ειδήσεις, καθώς και τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και στη συνέχεια θα κάνει συστάσεις.
Η νέα εφαρμογή, σύμφωνα με τη MailOnline, πρόκειται να κυκλοφορήσει πρώτα στο Ην. Βασίλειο, τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, μαζί με το νέο iOS 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση