GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκίτσο στη BILD οι αραχνιασμένοι Έλληνες... συνταξιούχοι

Για ακόμη μια μέρα, η BILD αφιερώνει το πρώτο της θέμα στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά είναι ένα ακόμη καυστικό σκίτσο που δείχνει δυο Έλληνε...

Σκίτσο στη BILD οι αραχνιασμένοι Έλληνες... συνταξιούχοι

Για ακόμη μια μέρα, η BILD αφιερώνει το πρώτο της θέμα στην Ελλάδα. Αυτή τη φορά είναι ένα ακόμη καυστικό σκίτσο που δείχνει δυο Έλληνες συνταξιούχους να κάθονται στο καφενείο και να γελούν, αραχνιασμένοι στις καρέκλες τους.

Λίγες ώρες μετά τη μετωπική στη Βουλή για την διαπραγμάτευση και την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, το δημοσίευμα αναφέρεται σε ένα «τρελό» 100ετές πρόγραμμα: «Οι Έλληνες συνεχίζουν την πορεία της σύγκρουσης», επισημαίνει η BILD.

Η γερμανική ταμπλόιντ προσπαθεί να αποτυπώσει με το συγκεκριμένο σκίτσο την άποψή της για το ποιο είναι το «πνεύμα» της ελληνικής πρότασης για το χρέος. Φόντο ελληνικού καφενείου και δύο ταμπέλες που γράφουν για ελευθερία από το χρέος είναι αρκετά για να σχολιαστεί ένα ακόμα σχόλιο της BILD για τη χώρα μας.

Οι δυο συνταξιούχοι, όπως ίσως θα έχετε ήδη καταλάβει, είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Βαρουφάκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση