GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δραγασάκης: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα- BINTEO

Η κυβέρνηση δεν δέχεται τελεσίγραφα και δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, διεμήνυσε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας σε εκδήλωση της Ευρωομάδας της ...

Δραγασάκης: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα- BINTEO

Η κυβέρνηση δεν δέχεται τελεσίγραφα και δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, διεμήνυσε ο Γιάννης Δραγασάκης μιλώντας σε εκδήλωση της Ευρωομάδας της Αριστεράς που διεξάγεται στην Αθήνα.

Ο κ. Δραγασάκης τόνισε πως η κυβέρνηση επικεντρώνεται στην επίτευξη μιας συμφωνίας η οποία παραμένει «ακόμη ένας στόχος προς επίτευξη και όχι μια συντελεσμένη πραγματικότητα».

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υπογράμμισε πως η συμφωνία πρέπει να έχει «σαφή οδικό χαρακτήρα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του χρέους» αλλά και «χαμηλά πρωτογενή πλεονάσματα, κάτω από το 1% για το 2015 και από το 1,5% για το 2016».

«Οι μεταρρυθμίσεις που επιδιώκουμε και θα εφαρμόσουμε θα αποκαθιστούν τις αδικίες και τις ανισότητες που έχουν ριζώσει στην Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Δραγασάκης.

Τέλος, επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και τη σταδιακή αποκατάσταση του κατώτατου μισθού οι οποίες, όπως είπε, «θα επιφέρουν οικονομικό και κοινωνικό όφελος».

Δείτε το βίντεο από το Star:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση