GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουτσούμπας: Είστε στην ίδια πλευρά του τραπεζιού με τους δανειστές

Για ρήξη-”καρικατούρα” που προτείνει η εσωτερική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας,...

Κουτσούμπας: Είστε στην ίδια πλευρά του τραπεζιού με τους δανειστές

Για ρήξη-”καρικατούρα” που προτείνει η εσωτερική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στην τοποθέτησή του στη Βουλή, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι σέρνει τον ελληνικό λαό σε υποταγή και παραίτηση από τις διεκδικήσεις του.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε “επώδυνη” τη νέα συμφωνία που έρχεται και “απολύτως απορριπτέα” τα σχέδια τόσο της κυβέρνησης, όσο και των δανειστών για νέα μέτρα.

Κατηγόρησε εξάλλου την κυβέρνηση ότι πήρε πίσω ακόμα και τις ελάχιστες δεσμεύσεις που περιλαμβάνονταν στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, σχολιάζοντας ότι όχι μόνο η κυβέρνηση δεν κατήργησε τα μνημόνια, όπως έλεγε, αλλά τα νομιμοποίησε. Μάλιστα, ανέφερε πως η κυβέρνηση όντως διαπραγματεύεται με τους δανειστές, αλλά βρίσκεται στην ίδια πλευρά του τραπεζιού μαζί τους.

Υπογράμμισε ακόμα πως το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης σε κάθε περίπτωση θα είναι αντιλαϊκό, και δήλωσε πως μόνη λύση είναι η ρήξη, με έξοδο από το ευρώ, κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και διαγραφή χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση