GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσίπρας: Κύριε Σαμαρά, μην κυκλοφορείτε μόνο στην Κηφισιά...

“Η Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο”, ξεκαθάρισε σε κατηγορηματικό τόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία τ...

Τσίπρας: Κύριε Σαμαρά, μην κυκλοφορείτε μόνο στην Κηφισιά...

“Η Βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο”, ξεκαθάρισε σε κατηγορηματικό τόνο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή, απαντώντας σε σχετική αναφορά του Ευάγγελου Βενιζέλου, που υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν μπορεί παρά να υπογράψει νέο μνημόνιο.

Ανεβάζοντας τους τόνους σε σχέση με την πρωτολογία του, ο πρωθυπουργός σχολίασε πως ο λόγος που δεν έχει κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές είναι το ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν υπογράφει ό,τι της φέρνουν, όπως έκανε κατά τον ίδιο η προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε ότι η σημερινή κυβέρνηση διαπραγματεύεται υπό καθεστώς πιστωτικής ασφυξίας που οι προηγούμενοι δεν έζησαν.

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τον κάλεσε να μην κυκλοφορεί “μόνο στην Κηφισιά”, ενώ τον κατηγόρησε ότι με τις επιλογές του διέλυσε τον ιδιωτικό τομέα, του οποίου αυτοπαρουσιάζεται ως “προστάτης”.

Συνεχίζοντας τις προσωπικές αναφορές στον πρόεδρο της ΝΔ, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι σήμερα έδειξε το “αντιμνημονιακό” του πρόσωπο, και επεσήμανε πως η στάση του ιδίου και του κόμματός του κατά της πρότασης των δανειστών βοηθά την κυβέρνηση και τη χώρα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη στάση αυτή.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε επιπλέον πως η κυβέρνηση δεν θα δεχθεί καμία συμφωνία που δεν θα περιέχει προοπτική αναδιάρθρωσης του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση